Vyhľadávanie:

V školách bezpečnejšie

V školách bezpečnejšie

V uplynulých dňoch v U. S. Steel Košice vyhodnotili grantový program V školách bezpečnejšie. Zo 70 prihlásených projektov výberová komisia - odborníci v oblasti školstva, bezpečnosti a hygieny práce, tretieho sektora a vyhlasovateľ programu, vybrala päť víťazných riešení - zo Súkromnej strednej umeleckej školy filmovej v Košiciach, SOU hutníckeho v Košiciach-Šaci, Súkromnej strednej odbornej školy ELBA v Prešove, Základnej školy s materskou školou v Poproči a zo Základnej školy Vyšná Rybnica. USSK podporí ich realizáciu vyše miliónom korún.

"Cieľom programu je zvýšiť bezpečnosť žiakov, študentov a učiteľov v školách košického a prešovského kraja", zdôraznil prezident spoločnosti David H. Lohr. "Vychádzame z presvedčenia, že všetkým nehodám a úrazom sa dá predchádzať. Vďaka tomuto krédu a všetkým opatreniam, ktoré sme v oblasti bezpečnosti práce urobili, klesla frekvencia úrazov za posledných šesť rokov o 80 percent. Naši zamestnanci dokazujú, že cieľ nulovej úrazovosti je dosiahnuteľný. Chceme ukázať, že sa to dá takisto doma, v škole, pri športe i pri využívaní voľného času, preto sme tentokrát podali pomocnú ruku školám."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...