Vyhľadávanie:

V sobotu bude Deň Sociálnej poisťovne

V sobotu bude Deň Sociálnej poisťovne

Sociálna poisťovňa pripravuje na sobotu, 21. júna, vo všetkých svojich pobočkách, vysunutých pracoviskách na celom Slovensku a v ústredí Deň Sociálnej poisťovne. Jej zamestnanci budú k dispozícii klientom v sobotu od 9. do 13. hodiny.

Aj v Košiciach budú môcť občania tento voľný deň využiť na získanie informácií a vybavenie záležitostí ako v bežný pracovný deň.

"Sociálna poisťovňa je otvorená inštitúcia, prístupná klientom a ich problémom, pripravená poskytnúť im pomoc a poradenstvo. Občanom poskytneme informácie o výstupe z 2. piliera, umožníme im spísať vyhlásenie o ukončení starobného dôchodkového sporenia, podať výpisy z daňového priznania, prihlásiť sa na dôchodkové poistenie. Zamestnanci pobočky sú pripravení poskytnúť poradenstvo, informácie o prechode na euro, o nakladaní so spismi občanov a odpovedať na všetky otázky súvisiace so službami Sociálnej poisťovne", uviedol nový riaditeľ pobočky v Košiciach Marián Štofko.

K dispozícii budú propagačné materiály NBS o prechode na euro, propagačné a informačné materiály Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny, informačné letáky a formuláre na výstup z 2. piliera i výtlačky časopisu Národné poistenie. Sociálna poisťovňa pozýva najširšiu verejnosť 21. júna 2008 od 9. do 13. hodiny do svojej pobočky na Festivalovom námestí č. 1 (pre klientov z územného obvodu okresu Košice-mesto) ako aj do pobočky Košice-okolie na Moldavskej ceste č. 8/A a do vysunutého pracoviska pobočky Košice-okolie v Moldave nad Bodvou, Hviezdoslavova ul. č. 32 (pre klientov z územného obvodu okresu Košice-okolie).

Svoju spokojnosť, či nespokojnosť pri vybavovaní záležitostí v tejto inštitúcii budú môcť klienti vyjadriť v dotazníku a zároveň budú mať možnosť predložiť návrhy na zlepšenie činnosti pobočky a služieb občanom.

V prípade potreby pre získanie ďalších informácií môžu klienti kontaktovať telefonicky čísla: 055/726 43 26 (pobočka Košice), 055/787 14 04 (pobočka Košice-okolie), resp. bezplatnú linku Sociálnej poisťovne: 0800/123 123.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...