Vyhľadávanie:

Vďaka za štedrosť

Vďaka za štedrosť

Od 1. do 23. decembra 2023 sa v charitatívnom stánku U. S. Steel Košice vystriedalo počas vianočných trhov na Hlavnej ulici dovedna devätnásť neziskových organizácií. Mnohí Košičania či návštevníci mesta, ktorí sa pri stánku zastavili, aby sa dozvedeli viac o poslaní a verejnoprospešnej činnosti toho ktorého subjektu, neodišli  s prázdnymi rukami. Za dobrovoľný finančný príspevok si odnášali všakovaké, väčšinou ručne vyrobené drobnosti. A boli naozaj štedrí. Na svoju ďalšiu činnosť a rozvoj aktivít získali prezentujúce sa organizácie dovedna 11 674,54 eura, čo predstavuje priemerný denný výnos vyše 500 eur.

„Veľká vďaka patrí každému, kto sa zastavil pri našom charitatívnom stánku na Hlavnej ulici. Spoločne sme vytvorili kúzelnú atmosféru lásky, radosti a dobra. Každý úsmev, pozdrav, rozhovor aj dobrovoľný príspevok prispel k vytvoreniu vianočnej pohody. Štedrosť návštevníkov sa v prospech našej charity vyšplhala na sumu 3 365 eur. Špeciálna vďaka smeruje našim klientom, ktorí prispeli svojou fantáziou, kreativitou a nadaním. Ručne a s láskou tvorené vianočné ikebany, svietniky, ozdoby a dekorácie už zdobia mnohé domovy. A tiež kolegom i dobrovoľníkom, bez ktorých by tento stánok zíval prázdnotou. A v neposlednom rade spoločnosti U. S. Steel Košice za to, že aj tentoraz sme boli súčasťou rozprávkových Vianoc. Spolu sme vytvorili nielen miesto, kde sa stretli dobrí ľudia, ale aj miesto, kde sa stretli srdcia a potreby núdznych,“ uviedla Silvia Hrabčáková z Arcidiecéznej charity Košice, ktorej zamestnanci a klienti jej zariadení i dobrovoľníci mali službu v stánku niekoľko dní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...