Vyhľadávanie:

Veľká súťaž 2022 spustená

Veľká súťaž 2022 spustená

Dnes sa začína 1. kolo Veľkej súťaže 2022, v ktorej budete môcť počas nasledujúcich mesiacov vyhrať hodnotné ceny.

Rok 2021 bol rokom rekordov v oblasti bezpečnosti, životného prostredia, kvality, spoľahlivosti ako aj produktivity. Dosiahli sme rekordnú úroveň ziskovosti, čo nám umožnilo vyplatiť našim zamestnancom rekordne vysoké podiely na zisku spoločnosti ako motivačnú zložku miezd. Viac o týchto výsledkoch, ale aj o plánoch spoločnosti na tento rok sa dozviete z prvého súťažného videa. Odpovedať na otázky môžete do 6. mája.

Žrebovanie sa uskutoční po 9. máji a mená výhercov zverejníme na X App hneď po jeho skončení. V prvom kole môžete vyhrať 3 poukážky na nákup bielej techniky a elektroniky v hodnote 500 eur, 1 klimatizačnú jednotku vrátane montáže, 2 permanentky na zápasy HC Košice, 1 poukážku v hodnote 200 eur do fittness centier, na športoviská, plavárne...

Do súťaže sa môžete zapojiť na X App Košice: U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk), kde nájdete aj štatút súťaže a všetky potrebné informácie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...