Vyhľadávanie:

Viac očí viac vidí

Viac očí viac vidí

Partnerská spolupráca medzi prevádzkami U. S. Steel Europe

Výmena skúseností v oblasti bezpečnosti práce medzi U. S. Steel Košice a U. S. Steel Srbsko pokračuje už druhý rok. Minulý mesiac navštívila prevádzku v Srbsku audítorská skupina z Košíc zložená zo zamestnancov úseku bezpečnosti práce a výrobného úseku. Podľa informácií Pavla Vaščáka, riaditeľa pre bezpečnosť vyhradených technických zariadení U. S. Steel Košice, spolu s domácimi kolegami hodnotili pracovné podmienky zamestnancov, ich správanie sa a realizáciu programov zameraných na zvýšenie úrovne bezpečnej práce.

"Cieľom spoločných stretnutí, ktoré sa striedavo konajú na Slovensku a v Srbsku, je hľadať, nájsť a odstrániť nedostatky, ktoré by mohli byť možným zdrojom pracovných úrazov. Je pravdou, že viac očí viac vidí a v tomto prípade platí i to, že užitočný býva aj pohľad "zvonku". Okrem toho obidvom stranám prinášajú úžitok aj implementácie opatrení, ktoré prijíma jedna i druhá prevádzka v súvislosti s úrazmi, ktoré sa prihodia na pracoviskách."

Najbližšie podobné stretnutie bude v Košiciach začiatkom septembra tohto roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...