Vyhľadávanie:

Víťaz nenašiel premožiteľa

Víťaz nenašiel premožiteľa

Futbalisti z Vedenia spoločnosti obhájili v halovom futbale manažérov vlaňajšie prvenstvo

Futbal
Tuhý súboj o loptu medzi Bodnárom (vľavo z Prvovýroby) a Vaškom (Valcovne).
Zo zápasu Prvovýroba - Valcovne 1:2.

V hádzanárskej hale sa v sobotu konal halový futbalový turnaj manažérov o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice. V turnaji štartovalo päť tímov, ktoré odohrali systémom každý s každým spolu desať zápasov na 2x15 minút. Na prvenstvo si okrem vlaňajšieho obhajcu trofeje z Vedenia spoločnosti a predchádzajúceho víťaza z roku 2002, mužstva Podpory výroby + ZHD, tentoraz "brúsili zuby" aj valcovači.

A to najmä preto, že v úvodnom stretnutí turnaja mužstvo z Podpory výroby + ZHD prekvapujúco prehralo s tímom Prvovýroby 1:2 a Valcovne potom v ďalšom zápase deklasovali Údržbu 5:0. To umocnilo sebadôveru valcovačov a keď tí uspeli aj vo svojom druhom stretnutí nad Údržbou po výsledku 2:0, razom sa stali veľkými favoritmi na prvenstvo v turnaji.

Dovtedy vlaňajší víťaz z Vedenia dokázal vo svojom prvom vystúpení len remizovať s ďalším z favoritov Podporou výroby + ZHD a jeho ďalšie účinkovanie sa preto očakávalo s obavami. Lenže favorit z Vedenia rýchlo zmobilizoval sily a v ostatných stretnutiach už potom hral oveľa taktickejšie i s prehľadom. V ďalších súbojoch už nestratil ani bod a zaslúžene získal už druhý raz po sebe cennú trofej.

Vyvrcholením turnaja bol predposledný zápas, v ktorom sa stretli mužstvá Valcovne a Vedenia. Hráčom z vedenia stačila na prvenstvo v turnaji aj remíza, kým valcovači museli vyhrať. Zápas sa napokon skončil tesným víťazstvom Vedenia a to rozhodlo o poradí na prvých troch priečkach. V jednotlivých stretnutiach boli tieto výsledky: Podpora výroby + ZHD - Prvovýroba 1:2 (0:1), autormi gólov boli: Guliš 1 - Rendoš a Bodnár po 1, Valcovne - Údržba 5:0 (1:0), Kolesár 3, Duska a Adám po 1, Vedenie - Podpora výroby + ZHD 2:2 (1:0), Szabó a Polča po 1 - Fedor 2, Prvovýroba - Valcovne 1:2 (0:0), Mikulajčík 1 - Kolesár 2, Údržba - Vedenie 0:2 (0:0), Frascarelli a Rusič po 1, Podpora výroby + ZHD - Valcovne 1:0 (0:0), Čisovský 1, Vedenie - Prvovýroba 5:1 (1:1), Szabó 3, Szarvas 2 - Jasaň 1, Údržba - Podpora výroby + ZHD 0:3 (0:2), Guliš, Hrešťák a Čisovský po 1, Valcovne - Vedenie 0:1 (0:0), Horský 1, Údržba - Prvovýroba 1:1 (0:1), Socha 1 - Mikulajčík 1.

1. Vedenie 4 3 1 0 10:3 10b.
2. Podpora výroby + ZHD 4 2 1 1 7:4 7 b.
3. Valcovne 4 2 0 2 7:3 6 b.
4. Prvovýroba 4 1 1 0 5:9 4 b.
5. Údržba 4 0 1 3 1:11 1 b.

Po skončení turnaja prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta a predseda Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláš Duľa odovzdali cenné trofeje nielen mužstvám, ale aj najlepším jednotlivcom. Za najlepšieho brankára vyhlásili Ivana Ľapina z Vedenia, najlepším hráčom turnaja bol Radoslav Fedor z tímu Podpora výroby + ZHD a najlepším strelcom sa s piatimi gólmi stal Tomáš Kolesár z mužstva Valcovne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...