Vyhľadávanie:

Víťazi Talent Night postúpili na svetový šampionát

Víťazi Talent Night postúpili na svetový šampionát

Patrícia Prnová a Marián Sivák, to je tanečný pár, ktorého koníčkom je spoločenský tanec. Zo všetkého najradšej majú latinsko-americké tance pre ich výraznú rytmickosť a energiu, ktorá z nich vyžaruje. Zatiaľ sa svojmu koníčku venujú len popri štúdiu, ale všetky doterajšie úspechy ich predurčujú na to, že z nich raz budú profesionáli v tanečnom žánri, ktorému sa venujú. Táto mladá talentovaná dvojica sa po víťazstve v kategórii tanec súťaže U. S. Steel Talent Night 2005 zúčastnila mnohých súťaží doma a v zahraničí, odkiaľ si priniesli vysoké hodnotenia a umiestnenia. V súčasnosti je pre nich najcennejším ocenením bronzová medaila z Majstrovstiev SR, ktorá im otvorila bránu na svetový šampionát.

"Najbližšie chystáme precíznu letnú prípravu, pretože v septembri sa zúčastníme Majstrovstiev sveta, ktoré sa budú konať v Nemecku." Kvôli nabitému tréningovému programu sa dvojica neplánuje zúčastniť ani tohtoročných výberových kôl súťaže Talent Night, aj keď im to štatút tento rok dovoľuje. Na súťaž však majú pekné spomienky. "Nikdy sme sa nezúčastnili takej súťaže, akou je Talent Night, a preto sme to chceli vyskúšať. Bolo skvelé spoznať veľa nových ľudí, ktorí sa tancu venujú a získať ich názor- názor odborníkov na náš tanec." Víťazstvo v súťaži im prinieslo spoluprácu s Jánom Ďurovčíkom.

"Spolupráca s ním bola veľmi poučná. Je to vynikajúci tréner, choreograf a sme veľmi poctení, že sme sa tréningov s ním mohli zúčastniť." Výsledkom spolupráce s renomovaným choreografom bolo nové tanečné číslo, s ktorým vystupujú Patrícia a Marián na rôznych kultúrno-spoločenských podujatiach. Zostáva len veriť, že si tento nádejný tanečný pár nájde aspoň chvíľku voľna a vystúpi 19. júna na výberových kolách v kategórii tanec súťaže U. S. Steel Talent Night 2006 aspoň exhibične pre divákov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...