Vyhľadávanie:

Víťazná šnúra naďalej trvá

Víťazná šnúra naďalej trvá

Líder našej najvyššej hokejovej súťaže, majstrovský tím HC Košice, ide v tejto sezóne ako parný valec. A keďže zverenci trénera Rostislava Čadu vyhrali aj nedeľňajší súboj v Trenčíne, natiahli víťaznú šnúru na 14 stretnutí po sebe. Dramatické súboje odohrali Košičania v uplynulom týždni v Martine a doma s Popradom. V obidvoch naši zvíťazili po samostatných nájazdoch a v oboch prípadoch bol úspešným zakončovateľom skúsený Peter Bartoš.

V tejto sezóne sa mu v tejto pozícii darí, veď trikrát premenil rozhodujúci nájazd a raz rozhodol o víťazstve svojho tímu v predĺžení. Na otázku, aký má na svoje úspešné zakončenia recept, len stroho odpovedal: “Povedal som si, že nikdy nesmiem zakončovať rovnako. Vždy musím svoj repertoár obmeniť. Skúšal som na tréningoch vymyslieť vždy niečo nové a som rád, že mi to vychádza aj v zápasoch. Keď mi nevyjde prvý pokus, tak v tom druhom zariskujem a zatiaľ to vychádza. Ale necítim sa na to špecialista, raz to vyjde mne, inokedy inému spoluhráčovi. Teším sa, že to v poslednom období vychádza mne.“

Hokejová Tipsport liga pokračuje v tomto týždni v piatok 5. februára zápasmi 45. kola. Naše mužstvo bude mať výhodu domáceho ľadu, na ktorom v Steel aréne o 17.30 hod. privíta Skalicu. Týmto stretnutím sa skončí piata šestina základnej časti Tipsport ligy, poslednú, záverečnú časť odštartujú hokejisti HC Košice v nedeľu 7. februára opäť doma o 17. hodine v súboji so Žilinou.          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...