Vyhľadávanie:

Vlani zlatý, teraz bronzový

Vlani zlatý, teraz bronzový

Prvým majstrom U. S. Steel Košice v bowlingu sa vlani stal Kyle Frascarelli. Aj v nedávnom II. ročníku šampionátu v tomto športe sa úradujúci majster snažil svoj titul obhájiť, ale v oveľa silnejšej konkurencii než v uplynulom roku sa mu až tak nedarilo. Najmä v súťaži jednotlivcov získal v jednom kole iba 145 bodov, a to na postup do užšieho finále nestačilo.

Nedostal sa medzi 36 finalistov, ale i tak neodchádzal z Bowling pubu naprázdno. Ako člen družstva Steelers, v ktorom okrem Frascarelliho boli ďalší dvaja americkí manažéri Lewis a Ecker, získal bronzovú medailu. Jeho spoluhráčom sa darilo oveľa lepšie, keď Lewis skončil medzi jednotlivcami na druhom a Ecker na treťom mieste. Po skončení majstrovstiev bol K. Frascarelli poctený odovzdávaním cien a na margo celého podujatia povedal: "Potešilo ma, že ako vlaňajší majster som mohol odovzdávať ceny najlepším i môjmu nástupcovi, ktorý po mne získal majstrovský titul, Mlynaričovi. Blahoželám však všetkým, ktorí v Bowling pube vytvorili výbornú priateľskú atmosféru, v ktorej bolo radosť hrať. Myslím si, že turnaj bol pre mnohých účastníkov rôznych vekových kategórií zábavou. Všetci si to poriadne užili, niektorým sa darilo viac, iným menej, ale tak to už v športe býva. Najdôležitejšie bolo, že podujatie patrilo opäť k tým, o ktorom môžeme povedať, že v rámci pravidiel prebiehalo bezpečne, bez zranení. Vďaka organizátorom a všetkým, ktorí tento šport podporili."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...