Vyhľadávanie:

Vo štvrťfinále play-off s Martinom

Vo štvrťfinále play-off s Martinom

Hokejisti HC Košice obsadili po základnej časti Tipsport ligy tretiu priečku

V závere sezóny 2016/2017 došlo v hokejovom tíme HC Košice k zmene. Po zápase 51. kola Tipsport ligy, v ktorom Košičania prehrali doma so Zvolenom 0:2, bol v pondelok 6. marca odvolaný tréner mužstva Rostislav Čada a pri seniorskom tíme skončil aj jeho asistent Marcel Šimurda. Namiesto nich prišli na trénersku lavičku Miroslav Marcinko s asistentom Antonom Bartánusom. Pod ich vedením odohrali Košičania tri stretnutia v základnej časti, v ktorých vyhrali. V Žiline 4:2, doma nad Nitrou 6:1 a v Martine 3:2 po predĺžení. V konečnej tabuľke obsadili po základnej časti so ziskom 107 bodov 3. miesto a vo štvrťfinále play-off sa stretnú s Martinom.

V prvých dvoch stretnutiach s týmto súperom budú mať výhodu domáceho prostredia v Steel aréne, kde prvé dva súboje odohrajú v sobotu 18. a v nedeľu 19. marca 2017 vždy o 18. hodine.

S Martinčanmi sa hokejisti HC Košice stretli vo štvrťfinále aj vlani. Po výsledkoch doma 4:1, 3:2 a na ľade súpera 3:2 po predĺžení a 4:1 vo všetkých štyroch stretnutiach vyhrali a 4:0 na zápasy postúpili do semifinále. V semifinálovej sérii neuspeli Košičania s Banskou Bystricou, ktorej na zápasy podľahli 2:4 a v konečnom poradí obsadili v uplynulej sezóne 2015/2016 tretie miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...