Vyhľadávanie:

Vráti sa séria do Košíc?

Vráti sa séria do Košíc?

To je otázka, na ktorú čakajú odpoveď tisícky fanúšikov hokejistov HC Košice. Vo štvrťfinálovej sérii s MHC Martin nezačali Košičania dobre a po štyroch vzájomných stretnutiach play-off prehrávali s Martinčanmi 1:3 na zápasy. Lenže v sobotu 25. marca už s uzdraveným Ladislavom Nagyom nedovolili súperovi v Steel aréne využiť postupový mečbal do semifinále. Na domácom ľade zvíťazili 3:1 a znížili stav série na 2:3. Ich šiesty zápas sa tak presúva do Martina, kde sa zápas odohrá dnes, v pondelok 27. marca 2017.

Keďže ani v jednom stretnutí sa nehralo v „rukavičkách“,  na obidvoch stranách pribudli zranení hráči. V mužstve Martina by mali chýbať zranený obranca Tabaček i potrestaný Kozák, v našom tíme určite nenastúpi zranený útočník Varga. Zverenci trénerov Miroslava Marcinka a Antona Bartánusa však veria, že dnes na Turci uspejú, vyrovnajú stav série na 3:3 a o postupujúcom sa bude rozhodovať v poslednom siedmom dueli v stredu 29. marca v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...