Vyhľadávanie:

Všetko pre čistotu štvorkolesového miláčika

Všetko pre čistotu štvorkolesového miláčika

Správnemu motoristovi, najmä na jar, v čase jarného upratovania, by malo záležať na tom, aby svojmu štvorkolesovému miláčikovi doprial dokonalú očistu. Po zime najviac utrpel predovšetkým podvozok, ale troska, soľ či iný posypový materiál neušetril ani karosériu a interiér.

V lete, pokiaľ ide o čistenie a upratanie automobilu, je to o čosi jednoduchšie a pohodlnejšie ako v zimnom období. Stačí odstaviť auto na lepšie vybavenej čerpacej stanici či autoumyvárke, alebo na dvore rodinného domu. Umyť auto teda nie je problém. Postačí vedierko, hubka a handra. Trochu väčší problém nastane, keď potrebujete auto povysávať. Vysávače na autoumyvárkach sú zväčša mimo prevádzky, alebo hltajú desaťkorunáčky rýchlejšie, ako by sme potrebovali.

Izbový vysávač je málo platný, keď bývate v paneláku na vyššom poschodí. Namiesto viacerých predlžovačiek uprednostníme vysávač napájaný na autobatériu. Tento ručný minivysávač úplne postačí na povysávanie interiéru vášho automobilu. Obsluha a jeho čistenie sú veľmi jednoduché. Nie sú potrebné žiadne filtre a zvládne to i dieťa. Zájdite teda do predajne elektrospotrebičov a za veľmi výhodnú cenu si zabezpečte k autu spoľahlivého pomocníka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...