Vyhľadávanie:

Vstupenky na zápas proti Nitre sú v predpredaji

Vstupenky na zápas proti Nitre sú v predpredaji

HC Košice sa dohodol na výmene prostredia zápasu proti Slovanu Bratislava. V piatok 28. 10. nastúpia oceliari na zápas v Bratislave, na výmenu sa zápas 3. 2. odohrá v Košiciach.

Pozývame vás na zápas Tipos Extraligy proti HK Nitra, ktorý sa uskutoční v nedeľu 30.10. o 17:00 v Crow aréne.

  • Predpredaj – (bezplatná rezervácia miesta využitím PINov) pre permanentkárov od utorka 25. 10. do štvrtka 27. 10. (do 12:00) na stránke vstupenky.hckosice.sk a v pokladni pred Crow arénou v deň zápasu od 15:00.
  • Voľný predaj od štvrtka 27. 10. na stránke vstupenky.hckosice.sk , pokladňa bude otvorená v deň zápasu pred Crow arénou od 15:00 pred Crow arénou.
  • Cena vstupenky: 13 eur.

Platba v pokladni možná len kartou.

Do Košíc prichádza Jaroslav Janus

Vedenie Oceliarov sa dohodlo na spolupráci s 33-ročným odchovancom prešovského hokeja, ktorý bol v roku 2009 draftovaný tímom NHL Tampa Bay Lightning. V rámci svojej bohatej kariéry odchytal množstvo zápasov v AHL (najmä v tíme Norfolk Admirals), v drese Slovana absolvoval 3 sezóny v KHL a okúsil aj českú najvyššiu súťaž v dresoch Sparty, Litvínova, Liberca či Kladna. V medzinárodnej súťaži ICE hockey league obliekal dres maďarského Fehérváru. Jaroslav Janus je mládežníckym i seniorským reprezentantom Slovenska a zúčastnil sa 3 seniorských majstrovstiev sveta.

Gabriel Spilar, športový manažér: „V osobe Jaroslava Janusa prichádza do Košíc slovenská brankárska špička. Veríme, že Jaro prinesie skúsenosti, kľud a stabilitu do našej bránky, tréningového i zápasového procesu. Ako rodený východniar bude mať určite veľkú motiváciu ukázať sa v čo najlepšom svetle a potiahnuť nás k stabilným dobrým výsledkom.“

Po dvoch kompletných a začiatku aktúalnej sezóny z Košíc odchádza Andrej Košarišťan, ktorý okrem sezóny 2019-2020 zažiaril najmä v minuloročnom štvrťfinále proti Michalovciam. HC Košice s Andrejom aktuálne pracujú na dohode o ukončení spolupráce.

Gabriel Spilar: „Košo je jedným z najväčších makačov a profesionálov, akých som stretol. Košice mu budú vďačné najmä za to minuloročné štvrťfinále, cez ktoré nas potiahol svojimi výkonmi. Hokej je hra, niekedy jednoducho nie všetko vyjde ako má, výkony hráčov naozaj ovplyvňuje veľa rôznych faktorov. Niekedy je potrebné urobiť zmenu, ktorá môže nakopnúť tak tím, ako aj samotného hráča. Košovi v mene realizačného tímu i fanúšikov veľmi pekne ďakujem za jeho prístup a služby. Prajeme mu veľa úspechov a zdravia.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...