Vyhľadávanie:

Výhercovia 9. kola Veľkej súťaže už ani neverili, že by mohli niečo vyhrať

Výhercovia 9. kola Veľkej súťaže už ani neverili, že by mohli niečo vyhrať

Dnes sme odovzdali ceny výhercom 9. kola Veľkej súťaže. Všetci majú jedno spoločné – do súťaže sa zapájajú pravidelne, od jej začiatku, doteraz nič nevyhrali a už si mysleli, že ani nevyhrajú.

Do Prahy sa s manželkou pozrie Peter Géci. „Kolega mi povedal, že si na X App všimol, že som vyhral. Nechcel som tomu veriť. Navyše mám vo firme menovca, tak som si povedal, že pri mojom šťastí to bude určite ten druhý. Až keď som sa pozrel sám a videl som na vlastné oči posledné dve číslice z môjho osobného čísla, až potom som sa začal naozaj  tešiť,“ priblížil svoje prvé dojmy výherca. Plány na výlet už stihol prebrať aj s manželkou. Do Prahy chodieval v mladosti, ešte ako študent, v posledných rokoch tam nebol, takže sa teší na „refresh“ spomienok. „Samozrejme, nevynecháme Karlov most, Staromestské námestie, Pražský hrad..., povozíme sa metrom. Keďže obaja máme radi divadlo, tak by sme chceli zájsť aj na nejaké divadelné predstavenie,“ hovorí. Súčasťou „balíčka“ je aj návšteva u nášho zákazníka v Mladej Boleslavi. Náš výherca je vodič, autá má rád a aj keď nejazdí na škodovke, veľmi rád si pozrie závod.

Traja výhercovia kupónov na nákup v predajni Datart v hodnote 500 € už majú viac menej jasné, ako s výhrou naložia. Do domácnosti Mariána RybáraRicharda Hlaváča pribudnú s najväčšou pravdepodobnosťou nové televízory. Richard Olšinár si vyberie zrejme práčku alebo sušičku, pretože mu už obe začali „štrajkovať.

Veľkú radosť z permanentky na zápasy HC Košice mal Milan Jusko. Je to hokejový fanúšik, ktorý chodí na zápasy našich hokejistov pravidelne. Ďalšia výherkyňa rovnakej ceny Denisa Púčeková zatiaľ nevie, ako s permanentkou naloží. Na hokej nechodí, permanentku nevyužije. Ale ponúkne ju určite niekomu z kamarátov, o ktorých vie, že sú fanúšikmi hokeja.

Dvesto eur na svojej Up-karte bude mať pripísaných Slavomír Srnka :“Uvidím, kde všade sa dá touto kartou platiť, potrebujem nejaké vybavenie na športové aktivity. Ak by to nešlo, tak potom dobrý wellnes, sauny, oddych....“

Pripomíname, že posledné kolo Veľkej súťaže sa začalo v pondelok. A hlavnou cenou je AUDI Q3 Sportback.

10. kolo Veľkej súťaže 2022 - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Titulná snímka:

Lukáš Kozel z tímu Veľkej súťaže odovzdal dnes výhry trom výhercom.  Kupóny Datart si prevzali Marián Rybár a Richard Hlaváč (zľava) a hlavnú cenu víkend v Prahe spojený s návštevou Škoda Mladá Boleslav získal Peter Géci.

Ostatní výhercovia si ceny prevezmú v Zamestnaneckom centre.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...