Vyhľadávanie:

Výhercovia si prevzali telefóny

Výhercovia si prevzali telefóny

Dnes si prišla prevziať svoju výhru - iPhone APPLE 12 Pro 256GB graphite, väčšina z 10 vyžrebovaných výhercov. Ceny im odovzdal riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

Opýtali sme sa ich, či ich výhra potešila a tiež, ako sa im pozdáva naša nová apka: The X App. Dana Kaszonyiová vyhrala druhý raz v živote a aj v prvom prípade to bol mobilný telefón. Aplikácia sa jej páči, považuje ju za prehľadnú a informácie sú podľa nej  zosumarizované a k dispozícii z prvej ruky. Reakcia Ingrid Janočkovej bola takáto: „To viete, že ma výhra potešila. Nevedela som tomu uveriť. Len minulý týždeň som si aplikáciu inštalovala, zoznamujem sa s ňou, určite je v nej veľa zaujímavého.“

Stanislavovi Sokolovi sa aplikácia veľmi páči a používa ju každý deň. Podľa Romana Záboja je aplikácia výborná, jednoduchá a prehľadná, bude ale závisieť, aké články sa tam budú publikovať a čo ľudí zaujme.

Martin Eliáš doteraz nikdy nič nevyhral,  takže bol príjemne prekvapený.  „S aplikáciou som spokojný, takmer denne si prezriem novinky zo života firmy. Oceňujem, že zamestnávateľ vytvoril takúto možnosť na sprostredkovanie informácii zamestnancom spoločnosti,“ uviedol.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...