Vyhľadávanie:

Výherné balíčky z podujatia NextGen o udržateľnosti už dorazili

Výherné balíčky z podujatia NextGen o udržateľnosti už dorazili

NextGen tím nedávno zorganizoval online podujatie pre všetkých, ktorých téma udržateľnosť & environmentálne a sociálne aspekty dobre spravovanej spoločnosti zaujalaPre aktívnych kolegov a kolegyne, ktorí sa počas podujatia zapájali do diskusie kladením otázok, bolo zabezpečených 5 balíčkov udržateľných cien. Pán Ján Holeva sa zo svojho už teší. Prevzal si ho od členky NextGen tímu, Sone Kötelešovej.  Na pani Františku Ferenčíkovú, Mariannu Hricovú, pána Mareka Kropka, a Adriana Širotníka ich balíčky čakajú na Zamestnaneckom centre počas otváracích hodín (7:00-14:30). Môžu si ich vyzdvihnúť do 31.1.2021.

Výherné balíčky pozostávali z Everlast vreckového zápisníka, ktorý prenáša poznámky z papiera do digitálnej podoby na cloudové úložisko - a to pomocou mobilnej aplikácie. Svoje poznámky si zo zápisníka výhercovia môžu ľahko zmazať a nahradiť novými . Vďaka tomuto zápisníku na celý život sa vyhneme zbytočnému plytvaniu. Súčasťou balíčka je aj plastová fľaša, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý neobsahuje škodlivú zložku BPA. Je recyklovateľná a pri recyklácii nevylučuje žiaden škodlivý toxín do ovzdušia. V neposlednom rade, sieťovka. Už od 20. rokov minulého storočia sú sieťovky obľúbenými taškami.  Vďaka ľahkej sieťovine, ktorá veľa znesie a vydrží, môžete zabudnúť na jednorazové igelitové tašky. Navyše, je vyrobená z ekologicky pestovanej biobavlny, ktorá je schválená na použitie pre potraviny.

Sledujte Xpp a onedlho sa dozviete viac aj o Hackathone, do ktorého sa mnohí z Vás zapojili. Veľmi sa tešíme Vášmu záujmu. Čaká nás skvelá spolupráca.

Výhercom GRATULUJEME a všetkým prajeme krásne sviatky a v Novom roku všetko dobré!

NextGen tím

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...