Vyhľadávanie:

Vyhrajte vo Veľkej súťaži napríklad aj darčeky pod stromček

Vyhrajte vo Veľkej súťaži napríklad aj darčeky pod stromček

Vyhrajte vo Veľkej súťaži napríklad aj darčeky pod stromček

Už len dnes sa môžete zapojiť do 7. kola Veľkej súťaže. Výhry v tomto kole sú naozaj lákavé. Hlavnou cenou je nová kuchyňa v hodnote 10 000 eur.  Možno vám príde vhod presne tak, ako to bolo v prípade prvého výhercu tejto ceny Jána Labanta. Vianočnú kapustnicu bude variť už v novej kuchyni.

U. S. Steel Košice - Výherca už varí v novej kuchyni (usske.sk)

Vyhrať môžete aj výlet do Talianska. Výherca navštívi jeden zo závodov firmy Electrolux, ktorá patrí k top výrobcom bielej techniky  na svete. Závod sa nachádza v meste Susegana blízko Benátok. Výherca si tak môže, aj za pomoci delegáta cestovnej kancelárie, vyskladať veľmi zaujímavý program a prežiť romantický víkend, tak ako Pavol Trembecki, ktorý sa z podobného výletu vrátil len prednedávnom.

U. S. Steel Košice - S Pavlom Trembeckym o jeho zážitkoch z výletu do Talianska (usske.sk)

V tomto predvianočnom čase, pre ktorý je okrem iného typický aj nákup darčekov, určite potešia aj ďalšie výhry – tri poukazy v hodnote 500 eur na nákup elektroniky alebo kredit v hodnote 200 eur na Up kartu. Naši hokejisti sa už  našťastie vrátili do svojho domovského stánku – Steel arény, a tak budú zaiste pekným darčekom aj dve permanentky na zápasy.

U. S. Steel Košice - 7. kolo Veľkej súťaže 2022 (usske.sk)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...