Vyhľadávanie:

Výmena manažérov na kľúčových pozíciách

Výmena manažérov na kľúčových pozíciách

Personálne zmeny na obchodnom úseku

Začiatkom budúceho mesiaca dôjde k niektorým zmenám na kľúčových pozíciách v obchodných organizáciách USS Európa (USSE), o ktorých Oceľ východu informoval viceprezident U. S. Steel Košice pre predaj a marketing John B. Peters. Brian Cowell sa vracia do USA na post riaditeľa pre marketing a bude pracovať pod vedením Ricka Efkemana v Pittsburghu.

Július Lang sa stáva novým generálnym manažérom pre marketing pre USSE. Marcel Palai bude novým generálnym manažérom pre technické produkty a Miroslav Maďar novým generálnym manažérom pre západnú Európu/globálne trhy. Gabriel Holub sa vracia zo svojho pôsobenia v Chicagu a stáva sa novým generálnym manažérom pre strednú a východnú Európu. "Uvedené presuny budú platiť od 1. decembra 2007. Pridajte sa ku mne so srdečnými gratuláciami všetkým jednotlivcom k dobre vykonanej práci!", tlmočil J. Peters prostredníctvom Ocele východu poďakovanie týmto manažérom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...