Vyhľadávanie:

Vypredaná hala senzáciu nevidela

Vypredaná hala senzáciu nevidela

Hádzaná
V posledných stretnutiach našich hádzanárov mužstvo skvele dirigoval na rozohrávke kapitán tímu 1. MHK Košice Ján Kolesár (pri streľbe).

V poslednom kole tohto roku sa hádzanári 1. MHK Košice predstavili v spoločnej česko-slovenskej súťaži hádzanárov v susednom Prešove. Toto tradičné východniarske derby malo svoj náboj, veď sa stretli dva najlepšie celky z čela tabuľky. Išlo o prestíž, Košičania sa netajili tým, že chcú zavŕšiť skvelú šnúru ôsmich víťazstiev po sebe víťazstvom, lenže súper bol tentokrát na ich sily.
"Nezachytili sme nástup súpera v prvom polčase, kedy Prešovčania šnúrou šiestich gólov upravili zo stavu 6:6 na 12:6. To bol podľa mňa rozhodujúci moment, ktorý sme sa po zmene strán snažili odčiniť, ale naši dokázali len znížiť na 23:25," povedal po stretnutí tréner hostí Martin Gregor a dodal: "Pred vypredaným hľadiskom sme videli dobrý zápas, domácim sme boli vyrovnaným a rovnocenným súperom. Škoda, že sme nezískali aspoň bod."
Medzi divákmi bolo veľa priaznivcov z Košíc a tí si skutočne prišli na svoje. Veď spolu videli až 66 gólov, čiže hrala sa otvorená dynamická hádzaná s množstvom pekných útočných akcií s úspešným zakončením. Z nášho tímu sa strelecky zaskvel Kleis, autor trinástich gólov, po 5 gólov zaznamenali Justus a Kočík. V tabuľke HIL Košičania prezimujú, (keďže 19. kolo sa hrá až 7. februára 2003) so ziskom 25 bodov na 5. mieste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...