Vyhľadávanie:

Vyzbierali sme viac ako millión

Vyzbierali sme viac ako millión

Už len necelé dva týždne ostávajú do soboty 13. decembra, kedy sa v košickom Štátnom divadle uskutoční benefičný koncert pod príznačným názvom Štedré vločky. Spoločnosť U. S. Steel Košice, tak, ako sa už stalo pred najkrajšími sviatkami roka tradíciou, chce v rámci svojich humanitných aktivít pomôcť tým, ktorí sú na to najviac odkázaní - deťom a chorým ľuďom. Od začiatku novembra trvá zbierka zamestnancov huty, ktorej výťažok, spolu s darom U. S. Steel Košice v rovnako vysokej sume, pomôže Východoslovenskému onkologickému ústavu v Košiciach. Dnes už vieme, že sa železiarom podaril perfektný výkon.
Do zbierky sa k 30. novembru 2003 zapojilo 12 054 zamestnancov spoločnosti, ktorí dali dohromady úctyhodnú sumu - 1 111 956 korún.
Peniaze v zdravotníctve chýbajú, na nákup potrebnej techniky sa ich nedostáva. Ústavu, ktorý poskytuje zdravotnícku starostlivosť pre ťažko chorých pacientov a kde sa lieči i nemálo zamestnancov huty, veľmi pomôže špeciálna technika - multifunkčný diagnostický sonografický prístroj. Umožní lekárom nielen diagnostikovať rozsah nádorového ochorenia, ale tento proces aj podstatne urýchliť, čím sa úspešnosť liečby zvyšuje. Vďační sú každému...

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...