Vyhľadávanie:

Vyžrebovali sme výhercov súťaže Honba za pokladom ERP

Vyžrebovali sme výhercov súťaže Honba za pokladom ERP

Kto si užil kurz varenia mexických špecialít?

V dňoch od 4. do 19. júla 2023 prebiehala súťaž Honba za pokladom ERP. Pripravil ju tím Change Management ERP pre koncových používateľov informačných systémov, ktoré budú nahradené novými SAP a PSI riešeniami. Viac o programe si môžete prečítať na našej intranetovej stránke: ERP (uss.com)

Siedmich víťazov súťaže vyžreboval dňa 20. júla Eduard Grečner, líder programu, na regulárnosť žrebovania dohliadala Jana Darašová, líderka pre Change Management, a sú nimi: Dana Kubenková, Gabriela Hakyová, Helena Ondejková, Anita Flašková Hozová, Jana Brunovská, Gabriela Adamová a Mária Marcinková.

Edo Grečner si pre víťazov pripravil zaujímavú cenu, ktorou bol okrem pekného trička s logom ERP aj kurz varenia so skúseným šéfkuchárom Františkom Sedlákom (známym ako lektor projektu Šuhajíci pri panvici či z reštaurácií Rosto a La Gondola). Víťazi s Edom, pod vedením Ferka, uvarili chutné mexické špeciality.

A čo hovoria na výhru?

„Výhra ma prekvapila, pretože je moja vôbec prvá. Neviem, či aj nie v živote. A čo vám nikto nemôže zobrať? Zážitok. Každý je nová skúsenosť,“ prezradila nám Gabriela Adamová.

„Tento typ výhry považujem za celkom nápaditý, s využitím toho, čo v rámci obchodných vzťahov s dodávateľmi služieb vie firma zaujímavo využiť,“ povedala Anita Flašková Hozová.

Celé popoludnie sa nieslo v príjemnej atmosfére a pýtali sme sa aj na to, ako vnímajú implementáciu ERP a čo od neho očakávajú.

„Vnímam ju v podstate ako nevyhnutnú, vzhľadom na vyvíjajúci sa svet informačných technológií a digitalizácie. A očakávam to, čo je zmyslom ERP a prezentované ako výhody zavedenia ERP. Lepšie prepojenie a využiteľnosť dát v rámci firmy, ale aj v rámci obchodných vzťahov. Zjednodušenie a lepšia dostupnosť dát z rôznych útvarov,“ dodala Anita.

Mária Marcinková vníma implementáciu takto: „Zdĺhavý a náročný proces, ale očakávalo sa, že to nebude jednoduché. Každá takáto veľká zmena prináša nadšenie, ale aj obavy. Ale ak sú v takomto procese zainteresovaní ľudia, ktorí dokážu správne vysvetliť ostatným, čo ich čaká, tak aj veľká zmena sa prijme pozitívne.“

„Ďakujem dievčatám z tímu Change Management ERP, Lucii Benckovej, Bibke Perátovej a Janke Darašovej za zorganizovanie súťaže, ktorá, verím, splnila účel a takouto hravou formou prispela k zvyšovaniu povedomia o programe ERP,“ dodal na záver Edo Grečner. „Dúfam, že ceny víťazov potešili. Budeme v takýchto aktivitách určite pokračovať, pretože pre úspešnosť programu je povedomie a zapojenie sa každého veľmi dôležité.“

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...