Vyhľadávanie:

Za poučením do kreatívnej fabriky, za športom do Steel arény

Za poučením do kreatívnej fabriky, za športom do Steel arény

Skvelé nedeľné popoludnie prežili 28. januára tohto roku chlapci a dievčatá z partnerských detských domovov sv. Klementa Hofbauera v Podolínci i na Uralskej ulici v Košiciach, keď spolu s partiou mladých dospelých z Domova na polceste v Košiciach  prijali pozvanie košickej oceliarne najprv na návštevu kreatívnej fabriky Steel park a potom i na hokejový duel do Steel arény medzi HC Košice a MHK Žilina, na ktorom nechýbali ani rodiny železiarov zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas.

Prišli Semanovci, Reisovci, Rešteiovci, Pandičovci i Kolesárovci. Hádam najväčšiu radosť mal v hľadisku Peťko Reštei, ktorý je veľkým hokejovým fanúšikom. Sen, mať bubon, skvelého pomocníka pri povzbudzovaní, mu už splnil empatický železiar počas vianočného projektu Stromček prianí, no neskutočnú radosť mal z ďalšieho darčeka, ktorý mu venovala spoločnosť U. S. Steel Košice – hokejového dresu s jeho menom.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...