Vyhľadávanie:

Začína sa extraligová sezóna

Začína sa extraligová sezóna

Dnes začína jubilejná 30. extraligová sezóna. V prvom kole 16. septembra o 17:30 sa HC Košicepredstaví na ľade HK Dukla Ingema Michalovce.

Oceliari po turnaji vo Švédsku odohrali posledný prípravný zápas v Spišskej Novej Vsi, kde jasne dominovali a vyhrali 4:0. Svoj prvý gól za A-mužstvo HC Košice strelil Antonín Bartoš. V druhej tretine sa k nemu pridal Jakub Ferenc a v záverečnej časti uzatvárali skóre Patrick Watling s Villem Leskinenom.

Prípravné zápasy HC Košice:

HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miskolc 5:1 (2:0, 0:0, 3:1)

HK Spišská Nová Ves – HC Košice 1:2 (1:2, 0:0, 0:0)

HC Košice – Vlci Žilina 5:2 (3:1, 2:0, 1:0)

HC 19 Humenné – HC Košice 2:4 (0:3, 0:1, 2:0)

BIK Karlskoga – HC Košice 4:3pp (1:0, 1:2, 1:1 – 1:0)

Södertälje SK – HC Košice 4:3pp (2:0, 1:2, 0:1 – 1:0)

Örebro HK – HC Košice 6:1 (3:0, 3:1, 0:0)

HK Spišská Nová Ves – HC Košice 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Zostava HC Košice z posledného prípravného zápasu:

Košarišťan (Riečický) – Southorn, Šedivý, Novota, Ferenc, Deyl, Romančík, Bartoš – Watling, Campbell, Leskinen – Jääskeläinen, Chovan, Tybor – Bartánus, Slovák, Lamper – Havrila, Linet, Rogoň – Jokeľ

Gabriel Spilar, športový manažér HC Košice:

„Tešíme sa na prvý zápas v Michalovciach. Tak ako hráči, aj všetci okolo tímu už čakáme na to, kedy sa to rozbehne. Mužstvo je kvalitne pripravené na začiatok sezóny. S trénermi sme urobili kus dobrej práce a som presvedčený, že to zúročime hneď od začiatku.“

Zápas si môžete vychutnať aj prostredníctvom Tipsport TV.

Zápas proti Slovanu Bratislava, ktorý sa mal odohrať v nedeľu 18. 9. bol definitívne preložený na iný termín. HC Košice rokuje aj s HC 21 Prešov o možnosti výmeny prostredia vzájomného zápasu, ktorý sa má odohrať 25. 9.

HC Košice: "Uvedenými zmenami v zápasovom programe klub získal viac času na prípravu všetkých možných scenárov. V médiách sa objavili správy týkajúce sa opatrení rátajúcich so zastropovaním cien el. energie. Situáciu sledujeme a robíme všetko preto, aby sme boli pripravení na prípadné zmeny promptne reagovať. Všetky dôležité a zásadné informácie pre partnerov, permanentkárov a fanúšikov budeme komunikovať hneď, ako budú 100% potvrdené. Všetkým ďakujeme za podporu a trpezlivosť."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...