Vyhľadávanie:

"Zamestnanci centra sú veľmi talentovaní."

"Zamestnanci centra sú veľmi talentovaní."

Hovoríme s bývalým GM pre transakčné centrum D. Pasquinim

David C. Pasquini skončil 31. júla 2008 svoje pôsobenie v pozícii generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre transakčné centrum a po takmer troch rokoch sa vracia do USA. Pred odchodom poskytol rozhovor Oceli východu.

· Boli ste v Košiciach od októbra 2005. Odchádzate s dobrým pocitom?
- Áno. Centrum pre spracovanie transakcií bolo schopné vykonať najdôležitejšie organizačné zmeny a zvýšiť celkovú účinnosť i kvalitu súčasne s kontinuálnym zlepšovaním našich procesov.

· Čo považujete za svoj najväčší úspech?
- Náš úspech meriam tým, ako naši zákazníci posudzujú hodnoty, ktoré im dodávame. Podarilo sa nám nájsť a uviesť do praxe taký prevádzkový model BSC, ktorý nám umožňuje spolupracovať so zákazníkmi a poskytovať im kvalitný servis i prekonávať ich očakávania. Najdôležitejším aspektom na dosiahnutie súčasnej organizačnej štruktúry bola pomoc bývalého viceprezidenta pre financovanie USSK Jamesa Connora a súčasného viceprezidenta pre BSC Europe Andrewa Armstronga.

· Ste spokojný s výkonmi zamestnancov transakčného centra?
- Personál centra pre spracovanie transakcií v Košiciach je veľmi talentovanou skupinou zamestnancov. Bol som uveličený, akí ústretoví boli všetci kolegovia k zmenám našich obchodných procesov a organizačnej štruktúry. Nesmierne som vítal ich ochotu pomôcť mne i mojej rodine adaptovať sa na slovenskú kultúru a jazyk a zároveň sa učiť hovoriť so mnou anglicky každý deň. Ľudia v centre majú stále veľa pracovných povinností, ale sústredili sme sa na stanovenie priorít - čo je najdôležitejšie pre našich zákazníkov a na našu víziu - stať sa globálnou organizáciou so spoločnými obchodnými procesmi a postupmi.

· S akými pocitmi odchádzate z nášho mesta?
- Odchod z tohto krásneho mesta, ktoré bolo našim domovom takmer tri roky, je pre mňa a moju rodinu veľmi citovou záležitosťou. Našťastie, budem mať príležitosť vracať sa do Košíc niekoľkokrát do roka. Budú mi chýbať zamestnanci Centra pre spracovanie transakcií a špeciálne naše športové dni v Medzeve.

· Predpokladám, že ste mali príležitosť navštíviť aj niekoľko iných miest.
- Poviem úprimne, myslím, že sme v Košiciach a okolitom kraji videli viac ako ľudia, ktorí tu žijú celý život. Krajina sa nám veľmi páči, aj to, aké mierumilovné a upokojujúce môžu byť hory. Vo voľnom čase sme jazdili autom po Slovensku všade, kde sa dalo. Boli sme napríklad v Poprade, Bojniciach, Bratislave, Čičmanoch, na Štrbskom Plese, Táloch pri Brezne... Sme objavitelia a Slovensko má čo ponúknuť svojim obyvateľom.

· Aké bude vaše pracovné zaradenie po návrate do USA?
- Budem riaditeľom pre globálne spracovanie transakcií a bývalá funkcia na Slovensku mi bude priamo podliehať. V tejto pozícii budem zodpovedný za kompletné spracovanie transakcií v celej korporácii U. S. Steel a jej dcérskych spoločnostiach, vrátane U. S. Steel Košice, U. S. Steel Serbia, rúrovní a U. S. Steel Canada. Teším sa na túto výzvu skutočného, globálneho charakteru organizácie vo všetkom, čo robíme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...