KONTAKT  |    _eng _sk

Zamestnanci majú na výber
           



Pridané: 16.04.2020
Autor: -fal-
Kategória: 08/2020

Od polovice marca, keď sa v súvislosti s novým koronavírusom radikálne zmenili všetky oblasti nášho života, premenami prešiel aj systém závodného stravovania. Na výber majú železiari niekoľko možností. Tou prvou je nákup chladenej stravy v 8 bufetoch v areáli podniku. Od tohto týždňa k nim dočasne pribudli ďalšie tri – Oceliareň 2, USD a Šatňa, ktoré sú otvorené od 7:00 do 14:00. Samozrejme, chladenú stravu, ale aj iné drobnosti, si môžu zákazníci kúpiť iba cez okienko a do priestorov bufetov pritom vôbec nevstupujú. Denne sa v železiarenských bufetoch predá viac ako 1 300 porcií z ponuky chladenej stravy.

Od 1. apríla pribudla možnosť objednať si pizzu, ktorú pripravujú v dvoch závodných kuchyniach, kde si ju zákazníci na základe telefonickej objednávky a podľa vopred stanovených pravidiel môžu aj vyzdvihnúť. O deň neskôr, na základe požiadaviek zamestnancov pracujúcich vo Vstupnom areáli USSK, začal zabezpečovať výdaj tejto obľúbenej pochúťky aj bufet Vstupný areál. Denne skonzumujú železiari okolo  200 porcií.

Keďže mnohí administratívni pracovníci vykonávajú v týchto dňoch prácu z domu, prišla stravovacia komisia a spoločnosť Compass Group s ponukou pre nich. Od pondelka, 6. apríla, si môžu títo zamestnanci bývajúci v Košiciach, objednať obedové menu z reštaurácie Appetera. Jedálne lístky sú uverejnené na intranete. Jedlo si treba objednať telefonicky deň vopred, na telefónnom čísle  0905 319 088. Po nahlásení mena a osobného čísla bude zamestnancovi stiahnutý príslušný počet kreditov z jeho stravovacej karty. Cena za menu (polievka a hlavné jedlo) vrátane donášky je 4,50 €, za chladenú stravu 3,50 €.

Záujem o donášku jedla zo dňa na deň rastie. Kým prvý deň si železiari objednali len 57 jedál, v týchto dňoch už počet stúpol na približne 200 denne.     

Empty

ODPORÚČAME

17.01.2022
Dcérske spoločnosti dosiahli 6 000 000 hodín bez úrazu
10.01.2022
Grantový program SPOLOČNE PRE REGIÓN 2022 už prijíma žiadosti
30.11.2021
Ocitne sa slovenský priemysel na európskej periférii ?

Táto stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...

  • Dôležité Vyžadované pre správne fungovanie stránky
  • Nastavenia Používajú sa na ukladanie Vašich nastavení
  • Analytika Používajú sa na analýzu návštevnosti
  • Personalizácia Používajú sa na personalizáciu obsahu