Vyhľadávanie:

Zamestnanci majú na výber

Zamestnanci majú na výber

Od polovice marca, keď sa v súvislosti s novým koronavírusom radikálne zmenili všetky oblasti nášho života, premenami prešiel aj systém závodného stravovania. Na výber majú železiari niekoľko možností. Tou prvou je nákup chladenej stravy v 8 bufetoch v areáli podniku. Od tohto týždňa k nim dočasne pribudli ďalšie tri – Oceliareň 2, USD a Šatňa, ktoré sú otvorené od 7:00 do 14:00. Samozrejme, chladenú stravu, ale aj iné drobnosti, si môžu zákazníci kúpiť iba cez okienko a do priestorov bufetov pritom vôbec nevstupujú. Denne sa v železiarenských bufetoch predá viac ako 1 300 porcií z ponuky chladenej stravy.

Od 1. apríla pribudla možnosť objednať si pizzu, ktorú pripravujú v dvoch závodných kuchyniach, kde si ju zákazníci na základe telefonickej objednávky a podľa vopred stanovených pravidiel môžu aj vyzdvihnúť. O deň neskôr, na základe požiadaviek zamestnancov pracujúcich vo Vstupnom areáli USSK, začal zabezpečovať výdaj tejto obľúbenej pochúťky aj bufet Vstupný areál. Denne skonzumujú železiari okolo  200 porcií.

Keďže mnohí administratívni pracovníci vykonávajú v týchto dňoch prácu z domu, prišla stravovacia komisia a spoločnosť Compass Group s ponukou pre nich. Od pondelka, 6. apríla, si môžu títo zamestnanci bývajúci v Košiciach, objednať obedové menu z reštaurácie Appetera. Jedálne lístky sú uverejnené na intranete. Jedlo si treba objednať telefonicky deň vopred, na telefónnom čísle  0905 319 088. Po nahlásení mena a osobného čísla bude zamestnancovi stiahnutý príslušný počet kreditov z jeho stravovacej karty. Cena za menu (polievka a hlavné jedlo) vrátane donášky je 4,50 €, za chladenú stravu 3,50 €.

Záujem o donášku jedla zo dňa na deň rastie. Kým prvý deň si železiari objednali len 57 jedál, v týchto dňoch už počet stúpol na približne 200 denne.     

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...