Vyhľadávanie:

Záujem o celoročnú prax študentov i letnú stáž

Záujem o celoročnú prax študentov i letnú stáž

Spoločnosť U. S. Steel Košice na trhu práce Job Fair i Dni kariéry

V pondelok 27. februára 2017 otvorila Americká obchodná komora v SR v hoteli DoubleTree by Hilton brány už štrnásteho ročníka trhu práce Job Fair, na ktorom pracovné príležitosti, prax a stáže ponúkalo návštevníkom tridsaťdva zahraničných i slovenských firiem pôsobiacich v oblasti informačných technológií, poradenstva, financií, účtovníctva, výroby a hutníctva. Na podujatí, ktoré otvorili výkonný riaditeľ AmCham Jake Slegers a viceprezident USSK pre ľudské zdroje Martin Pitorák a na ktorom pobudol i prezident spoločnosti Scott Buckiso, mala svoje tradičné zastúpenie i košická oceliareň. K jej stánku si po informácie z prvej ruky týkajúce sa možností práce, firemnej novinky – celoročnej praxi študentov vysokých škôl, ale aj o letnej stáži prišlo mnoho záujemcov. O príležitostiach, ktoré študentom ponúka spoločnosť U. S. Steel Košice, informoval na samostatnej prezentácii generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča.

„Ja sám som absolvoval nielen letnú stáž v U. S. Steel Košice, ale od januára tohto roku som aj účastníkom projektu celoročnej praxe, viem teda z vlastnej skúsenosti, že sa ich oplatí vyskúšať. Môžem ich svojim rovesníkom skutočne odporučiť,“ poznamenal študent personálneho manažmentu na Prešovskej univerzite Jozef Bereš, ktorý mal spolu s kolegami z útvaru riaditeľa pre nábor a výber v stánku službu.

Spoločnosť U. S. Steel Košice nechýbala ani medzi dvadsiatimi vystavovateľmi na Dni kariéry 2017, ktorú v priestoroch univerzitnej knižnice zorganizovala 1. marca Technická univerzita v Košiciach. „Pri našom stánku, v ktorom sme ponúkali pre poslucháčov tretích a štvrtých ročníkov jednotlivých fakúlt univerzity celoročnú prax i letnú stáž,“ informovala Irena Veszková z útvaru riaditeľa pre nábor a výber Ľubomíra Gromoša, „sa pristavilo vyše tristo študentov. Mnohí z nich boli deti našich zamestnancov, budúci hutníci, strojári a elektroenergetici.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...