Vyhľadávanie:

Zažite romantický víkend v Benátkach

Zažite romantický víkend v Benátkach

Už koncom tohto týždňa odcestuje výherca z 5. kola Veľkej súťaže Pavol Trembecki s manželkou na výlet do Talianska. Obaja si tak užijú víkendový pobyt spojený s návštevou závodu a múzea Ferrari. Na cestu sa veľmi teší a samozrejme, o svoje dojmy, zážitky a fotografie sa s nami určite podelí aj prostredníctvom X App.

Aj v tomto súťažnom kole je jedným z lákadiel víkendový pobyt spojený s návštevou u nášho obchodného partnera. Kde teda zamieria kroky ďalšieho výhercu tejto atraktívnej ceny? Opýtali sme sa Lukáša Kozela z tímu VS 2022: „Aj tento pobyt bude v Taliansku. Výherca navštívi jeden zo závodov firmy Electrolux, ktorá patrí k top výrobcom bielej techniky  na svete. Závod sa nachádza v meste Susegana. Toto mesto leží v blízkosti Benátok, a tak si výherca aj za pomoci delegáta cestovnej kancelárie určite vyskladá veľmi zaujímavý program.“

Benátky sú jedným z najkrajších a určite najromantickejších miest nielen v Taliansku. Nachádza sa tu množstvo pamiatok zapísaných do svetového dedičstva UNESCO. Námestie svätého Marka, most Ponte di Rialto, Dóžov palác, plavba na gondole... program bude určite atraktívny a nabitý. Ešte treba dodať, že výhra zahŕňa letenky, transfery, ubytovanie, vstupné... A samozrejme, výherca nepocestuje sám, ale môže si na tento výlet pozvať aj svojho partnera / partnerku.

Ak vás predstava takého romantického výletu láka a ešte ste sa nezapojili do 7. kola Veľkej súťaže 2022, neodkladajte to a zapojte sa radšej hneď.

U. S. Steel Košice - 7. kolo Veľkej súťaže 2022 (usske.sk)

    

 

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...