Vyhľadávanie:

Zimné hry sa začínajú hokejovým turnajom

Zimné hry sa začínajú hokejovým turnajom

Prvými zápasmi tradičného hokejového turnaja sa v stredu 9. januára 2019 v Steel Aréne začína 23. ročník Zimných športových hier zamestnancov spoločnosti U. S Steel Košice. Pokračovať bude pretekmi v behu na lyžiach na Kojšovskej holi v sobotu 2. februára a vyvrcholí obrovským slalomom a snoubordingom na Jahodnej v sobotu 9. februára.

Hokejový turnaj sa začína v Steel aréne 9. januára a potrvá do konca februára. Do už 52. ročníka sa zapojí 12 družstiev v dvoch základných skupinách. Skupina A: Finishing, Podpora výroby, Radiátory a rúry, Vysoké pece, Oceliarne, Teplá valcovňa. Skupina B: Prvovýroba, Údržba, IT, Energetika, Doprava, Vedenie. Prvý zápas odohrajú družstvá Prvovýroba a Údržba v stredu 9. januára od 16.30 hod. ešte pred slávnostným otvorením turnaja, ktoré sa začne o 18. hodine. Hneď po ňom na ľad vykorčuľujú družstvá IT a Energetika, od 19.45 Doprava a Vedenie. Súťaž sa bude hrať podľa hokejových pravidiel Slovenského zväzu ľadového hokeja v dvoch skupinách systémom každý s každým. Každý hrací deň sú na programe tri zápasy, prvý sa začína o 16.30, druhý o 18.00 a tretí o 19.30 hod. 

Zo skupiny postúpia družstvá umiestnené na prvých štyroch miestach. Tieto zápasy sa odohrajú vo štvrtok 21. februára od 16. hodiny a v pondelok 25. februára od 17.15 hod. Zápas o tretie miesto sa začne vo štvrtok 28. februára o 17.15 a finále o 19.00 hod. Na záver turnaja budú vyhodnotení aj najlepší strelec, útočník, brankár, obranca, najužitočnejší hráč a udelená bude aj Cena fair play. Vlaňajšími víťazmi sa stali hráči Dopravy pred Finishingom a Energetikou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...