Vyhľadávanie:

Dnes štartujú zimné športové hry

Dnes štartujú zimné športové hry

Už len päť dní ostáva do začiatku tohtoročných Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Odštartuje ich v Steel aréne 27. januára 2020 hokejový turnaj, v ktorom bude celý mesiac, až do 26. februára 2020, bojovať o čo najlepšie umiestnenie až desať mužstiev. V pondelok 27. januára najprv o 16:30 nastúpia proti sebe Finishing a Rúrovne, o 18:00 sa uskutoční slávnostné otvorenie turnaja, o 18:15 si prídu na svoje fanúšikovia Dopravy a Energetiky a o 19:45 Údržby a Oceliarne.

Ak sú vám zimné športy blízke, zapíšte si do kalendára, že súťaže v behu na lyžiach budú 1. februára 2020 ako už tradične, na Kojšovskej holi. Napriek zlým poveternostným podmienkam organizátori hier robia všetko pre to, aby sa preteky uskutočnili v plánovanom termíne.  O prípadnej zmene  budeme informovať prostredníctvom intranetu a mailom. Súťaže v obrovskom slalome zamestnancov a ich detí i snoubordingu  sa rozbehnú 15. februára 2020, a to v lyžiarskom stredisku na Jahodnej, kde sa v rovnaký deň uskutoční aj 20. ročník Detského karnevalu.

Propozície, prihlášky, časový  rozpis hokejového turnaja, ako aj zoznam vedúcich športov, ako sme už informovali, nájdete na   intranetovej stránke v časti ŠPORT. Otvorené je už prihlasovanie na jednotlivé súťaže. Nezabudnite na to, lebo čas sa kráti. Prihlášky na beh na lyžiach prijímajú organizátori ešte do 27. januára 2020 a na obrovský slalom a snoubording do 10. februára 2020. Na detský karneval môžu zamestnanci svoje deti prihlasovať rovnako do 10. februára 2020, a to v ZO OZ  KOVO jednotlivých závodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...