Vyhľadávanie:

Získajú dnes oceliari prvé body vo Zvolene alebo v nedeľu doma proti Trenčínu?

Získajú dnes oceliari prvé body vo Zvolene alebo v nedeľu doma proti Trenčínu?

V posledný septembrový deň sa hráči HC Košice predstavia o 18:30 na ľade HKM Zvolen. Hráči spod Pustého hradu odohrali štyri stretnutia, v ktorých dokázali stále bodovať. Oceliari naopak zabojujú o prvé body v sezóne.

Zvolenským najproduktívnejším hráčom je Michael Huntebrinker, ktorý má v priemere bod na zápas. V štyroch doterajších stretnutiach strelil jeden gól a na tri asistoval. Druhými najproduktívnejšími sú Marek Viedenský a obranca Shane Hanna s tromi bodmi.

Všetky zápasy doteraz odchytal slovenský brankár Adam Trenčan, ktorého úspešnosť je 93,85%. Zvolen sa s deviatimi bodmi momentálne nachádza na druhom mieste, keď má rovanký počet bodov ako Slovan, no má horšie skóre a o zápas viac.

Po dlhých šestnástich rokoch sa v Crow Aréne opäť odohral extraligový zápas.  Našim hokejistom sa nepodarilo bodovať,  aj keď súpera jasne prestrieľali (39:17). Skóre stretnutia otváral fínsky útočník Joona Jääskeläinen. V tretej tretine však náš súper otočil a odniesil si domov tri body.

Michal Chovan, kapitán HC Košice: „Je to v hlavách. Od úvodu sezóny nepremieňame šance a to prinieslo kŕč. Výkon však nebol zlý a je to aj o šťastí. Musíme byť ale agresívnejší pred bránkou a streliť nejaký škaredý gól. Som presvedčený, že keď sa nakopneme, tak to pôjde.“

V nedeľu 2. 10. 2022 o 16:00 vás pozývame do Crow arény na zápas Tipos Extraligy proti HK Dukla Trenčín. Vstupenky si môžete kúpiř vo voľnom predaji na stránke vstupenky.hckosice.sk , pokladňa bude otvorená pred Crow arénou v deň zápasu od 14:00.

Cena vstupenky: 13 eur, v deň zápasu 14 eur.

Platba v pokladni možná len kartou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...