Vyhľadávanie:

Žiť na plný plyn

Žiť na plný plyn

Spoločnosť U. S. Steel Košice generálnym partnerom Rallye Opatovská

Už po deviaty raz sa za volanty štvornohých tátošov najrôznejších značiek posadili minulý týždeň vo štvrtok popoludní, v deň osláv Medzinárodného dňa detí, ľudia, ktorí prišli nezištne rozdávať radosť. Boli medzi nimi známe osobnosti, populárni speváci a umelci, no podporiť, tak ako aj po iné roky, prišli dobrú vec i manažéri oceliarskej spoločnosti.

Medzi súťažiacimi tridsiatich štvorčlenných posádok zložených z vodiča a troch detí boli aj desiati zástupcovia spoločnosti U. S. Steel Košice. Medzi nimi viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga a viceprezident pre technológiu Jeffrey Greenwell. Úderom štrnástej hodiny sa akcia rozbehla naplno. Odštartovaním prvého auta a potom ďalších v dvojminútových intervaloch sa začal 9. ročník automobilovej súťaže Rallye Opatovská - Žiť na plný plyn. Podujatie pre telesne postihnuté deti zo Špeciálnej základnej školy, SOU a Obchodnej akadémie, na ktorom sa po prvýkrát zúčastnili aj deti z diagnostického centra, opäť sponzorsky podporila spoločnosť U. S. Steel Košice.

Trvalo necelú hodinu, kým sa v cieli objavili prvé súťažné autá. Na okružnej jazde ulicami Košíc, mimochodom za plnej premávky, absolvovali chlapci a dievčatá na troch stanoviskách vedomostné testy z oblasti ochrany životného prostredia, histórie Košíc i literatúry, z ktorých ich vyskúšali učitelia. Štvrtou zastávkou bolo parkovisko na Námestí osloboditeľov, kde mali zasa predviesť svoju šikovnosť v jazde zručnosti vodiči. A ako sa nakoniec ukázalo, práve táto disciplína, keďže všetky deti preukázali stopercentné vedomosti, bola nakoniec pri určovaní víťaza rozhodujúca. Po autogramiáde hráčov HC Košice nadišlo netrpezlivo očakávané vyhlásenie výsledkov. Prvé miesto si vybojovala posádka s vodičom Jurajom Juhásom, druhé miesto posádka s Patrikom Hermanom a tretie posádka s Jurajom Hajdinom.

Obrovskú radosť mali chlapci a dievčatá víťazných tímov z darčekov v podobe elektroniky, ktoré im odovzdal viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga. Naprázdno však neodišlo ani jedno dieťa, ktoré sa na tomto podujatí, ktoré má mimochodom už od samého začiatku jeho organizovania pod palcom ďalšia hutníčka - Anetta Smiková, zúčastnilo. Darčeky, pripomínajúce im akciu, na ktorú sa každý rok tak tešia, dostali všetci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...