Vyhľadávanie:

Zmeny v MHD

Zmeny v MHD

Od nedele, 15. júna, začal platiť 1. stupeň letného obmedzenia MHD, čo znamená, že nepremávajú električková linka č. 5 a autobusové linky č. 51 a 55. Druhý stupeň letného obmedzenia nadobudne platnosť od pondelka, 30. júna.

Od pondelka, 16. júna, došlo k týmto zmenám v autobusovej MHD:
1. Zmenil sa cestovný poriadok linky č. 23 Železničná stanica-Letisko a späť (vykonali sa len menšie úpravy).
2. Cestovný poriadok sa zmenil aj na nočnej linke N3 Šaca-železničná stanica a späť - prvý spoj zo Šace odchádza až o 23.33 hod a zachádza aj k letisku, odkiaľ odchádza o 23.45 hod (od zastávky Letisko premáva po trase totožnej s trasou linky č. 23).

DPMK upozorňuje obyvateľov a návštevníkov mesta aj na zmeny v doprave počas soboty, 21. júna. V areáli aeroklubu Barca sa uskutoční športový deň. Možnosť prístupu na akciu pomocou MHD bude od Barce - na Abovskej ulici v križovatke s Čkalovovou ulicou (prístupová komunikácia k Aeroklubu) bude zriadená od 7. do 22. hodiny dočasná zastávka Čkalovova - a ďalej peši približne jeden kilometer. Bežná MHD premávajúca do oblasti (električková linka č. 4 a autobusová linka č. 12) bude posilnená len v prípade potreby.

Od 7.30 približne do 19.30 hod. dôjde v súvislosti s opravou električkovej trate v slučke Štadión Lokomotívy k týmto dočasným zmenám v MHD:
1. Električkové linky č. 2, 4, 9 a R3 budú premávať len po/od zastávky Námestie Maratónu mieru.
2. V úseku Štadión Lokomotívy-Námestie Maratónu mieru a späť bude premávať len náhradná električková linka "X" (každých 10 minút).
V zastávke Námestie Maratónu mieru bude linka X zastavovať na dočasných stanovištiach na Komenského ulici (v križovatke so Strojárskou ulicou), v ostatných zastávkach na bežných stanovištiach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...