Vyhľadávanie:

Deň baníkov, geológov, hutníkov a naftárov
           

 

Dňa 8. septembra 2017 sa v Banskej Štiavnici uskutočnili tradičné oslavy Dňa baníkov, geológov, hutníkov a naftárov.
Podujatie sa uskutočnilo za účasti ministra hospodárstva SR Petra Žigu, ministra životného prostredia SR Lászlóa Sólymosa.

Spoločnosť U. S. Steel Košice reprezentovali členovia vedenia firmy na čele s prezidentom Scottom Buckisom, generálni manažéri, riaditelia divíznych závodov, odboroví predáci s predsedom Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Jurajom Vargom i ocenení hutníci.

Z rúk ministra hospodárstva SR Petra Žigu a predsedu Odborového združenia  pracovníkov baní, geológie a naftového priemyslu SR Jozefa Škrobáka si na slávnostnom stretnutí vyznamenia prevzali deviati košickí oceliari.

Držiteľmi čestného odznaku ministra hospodárstva SR Za pracovnú vernosť sa stali Miroslav Dudjak z RMS, a.s. Košice, Filip Gordiak z DZ Energetika, Milan Hlavna z DZ Teplá valcovňa,  Jozef Kostišče z DZ Doprava, Jozef Kucko z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS, a.s. Košice a Milan Pituch z DZ Vysoké pece. 

Čestným odznakom Za pracovnú obetavosť ocenil minister hospodárstva SR Albína Kočiša z DZ Oceliareň, Darinu Szalayovú z dcérskej spoločnosti U. S. Steel Košice – Labortest, s.r.o. a Radovana Vidu z DZ Zušľachťovne a obalová vetva.

Po skončení osláv sa v uliciach historického centra Banskej Štiavnice uskutočnilo najpopulárnejšie podujatie mesta - Salamandrový sprievod.

NOVINKY PRE ZAMESTNANCOV

Preteky na Jahodnej sú zrušené

S poľutovaním Vám oznamujeme, že Zimné športové hry USSK 2024 na Jahodnej sa z dôvodu nepriaznivých klimatických podmienok 9.3.2024 neuskutočnia.

ADRESA:
 

U. S. Steel Košice, s.r.o.
Vstupný areál U. S. Steel
044 54 Košice
Slovenská republika

FAKTURAČNÉ ÚDAJE:
 

IČO: 36 199 222
IČ DPH: SK7020000119
Obchodný register: Okresný súd Košice I, Odd.: Sro, Vložka č.: 11711/V

NAVŠTÍVTE NÁS:

 

Ako sa k nám dostať - Google map

GPS súradnice:
48.624314 N, 21.188045 E –

Nakladacie miesta DZ EXpedícia

Môžete navštíviť aj stránky našej materskej spoločnosti
United States Steel Corporation.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...