Vyhľadávanie:

„Stanley Cup“ pre víťazov z nákupu strategických surovín

„Stanley Cup“ pre víťazov z nákupu strategických surovín

U. S. Steel Supply Chain Award po prvý raz v Košiciach

Predstavitelia vrcholového manažmentu spoločnosti U. S. Steel z Pittsburghu navštívili 20. júna 2018 podnik U. S. Steel Košice, aby odovzdali ocenenie zástupcom nákupu za mimoriadne výsledky dosiahnuté v prvom štvrťroku 2018. Supply Chain Award v podobe pohára pripomínajúceho slávnu hokejovú trofej Stanley Cup skončil v rukách riaditeľa pre strategické suroviny prvovýroby a predaj vedľajších výrobkov Petra Barana z útvaru GM pre nákup strategických surovín. „Vždy bolo mojím snom dotknúť sa tejto hokejovej trofeje,“ povedal Peter Baran. Zároveň však zdôraznil, že ide o ocenenie práce celého tímu ľudí, vrátane kolegov z Vysokých pecí a oddelenia nákupu strategických surovín, vrátane generálneho manažéra Mareka Blaška. Cenu získali za projekt náhrady vysokopecných peliet kusovou rudou, vďaka ktorému sa im podarilo ušetriť významné prostriedky za nákup strategických surovín. Potom prišlo na rad udelenie čestného uznania, ktoré si prevzal Gabriel Dankó, hlavný manažér nákupu pre opravy a údržbu. Ako nám povedal, ocenenie získali za projekt opravy zberných predlôh na bloku C koksárenskej batérie č. 3, na ktorom sa podieľali aj František Janke za Nákup, koordinátor strojnej údržby Koksovne Štefan Hriceňák, hlavný manažér DZ Koksovňa Ľudovít Kosnáč a riaditeľ DZ Koksovňa Oto Viszlay. „Bez kolegov by sa to urobiť nedalo,“ poznamenal G. Dankó.

Generálny manažér pre globálny nákup a nákup surovín z Pittsburghu John Foody v Košiciach vyhlásil, že výsledky, ktoré zamestnanci firmy na Slovensku dosahujú, sú naozaj výnimočné. Dodal, že pohár pre organizáciu znamená niečo ako Stanley Cup pre hokejistov a aj k tejto trofeji sa už začínajú viazať zaujímavé príbehy. Ide o putovnú trofej, ktorú každý kvartál získa špecifický projekt z oblasti Supply chain. Sú na nej dokonca vygravírované i názvy tímov, podobne ako na slávnom pohári pre víťaza NHL. A teraz na nej pribudne aj tím z Košíc. „Keď sme pohár brali do Košíc, ktosi sa pýtal, či ho ešte prinesieme späť. Odpovedal som, že nie, že ho tu necháme, pretože sa celkom isto nájde ďalší tím z Košíc, ktorý ho získa aj v budúcom štvrťroku,“ povedal John Foody.  Ľudí z košickcýh železiarní pochválila aj viceprezidentka viceprezidentka pre podporu výroby a Chief Supply Chain Officer Christie Breves. „Košice pravidelne prekračujú stanovené plány a verte mi, že si to v Pittsburghu veľmi vážime. Všetci môžete byť pyšní na výsledky, ktoré sa vám darí dosahovať,” vyhlásila Christie Breves s tým, že keď sa Košice k niečomu zaviažu, tak to aj dosiahnu a to podľa jej slov o sebe nemôže povedať každý.  Tím nákupu z košickej firmy dokonca pochválila aj za to, že sú lídrami v oblasti inovácií a že sú vzorom aj pre americké prevádzky spoločnosti U. S. Steel. “Nestáva sa často, že môžeme prinášať takéto dobré správy, no zdá sa, že naša spoločnosť sa momentálne nachádza na dobrej ceste. U. S. Steel sa darí a myslíme si, že nastal čas, aby sme zažiarili,“ povedala Christie Breves.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...