Vyhľadávanie:

2. Medzinárodná burza zberateľov

2. Medzinárodná burza zberateľov

Už tento víkend v OC Cassovia

Po veľmi úspešnej 1. medzinárodnej burze zberateľov, ktorá sa uskutočnila o takomto čase vlani, Slovenská numizmatická spoločnosť, 1. Košická výstavná spoločnosť a Cassovia - Obchodné centrum, už tento víkend, v dňoch 20. a 21. augusta, organizujú jej druhý ročník, tentoraz spojenej aj s predajnou výstavou obrazov. Burza sa uskutoční vo výstavnej hale OC Cassovia Košice a návštevníkom bude prístupná od 8.00 do 19.00 hod. Oceľ východu je mediálnym partnerom podujatia.
"Predpokladáme peknú účasť," povedal pre Oceľ východu numizmatik Ján Tóth. "Už začiatkom augusta sme mali rezervovaných vyše 240 stolov a v týchto dňoch pribudli ďalší záujemci. Svoje obrazy bude vystavovať aj šesť popredných maliarov zo Slovenska i zahraničia. Veľmi radi na našej akcii privítame všetkých zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice i ďalších obyvateľov Košíc a okolia, máme pre nich pripravených množstvo prekvapení."
Ak máte teda doma nejakú peknú zbierku, príďte ju ukázať aj ostatným zberateľom a návštevníkom. Rezervovať stoly si môžete na tel. čísle 055/623 4138, faxom na tel. čísle 055/644 6726 alebo prostredníctvom e-mailu: vystavy@kvs.sk. Ak nie ste zberateľ, využite ojedinelú príležitosť a príďte sa pozrieť na vystavované exponáty, určite si medzi množstvom mincí, medailí, odznakov, obrazov, známok a ďalších zberateľských kuriozít, neraz veľmi cennej hodnoty, nájdete niečo, čo vás zaujme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...