Vyhľadávanie:

6. Reprezentačný bál U. S. Steel Košice

6. Reprezentačný bál U. S. Steel Košice

V sobotu 14. januára sa v Dome umenia na 6. Reprezentačnom bále spoločnosti U. S. Steel Košice stretli zamestnanci firmy, ale aj hostia z celého Slovenska a dokonca aj zo zahraničia. Hostí pri príchode vítali prezident USSK David H. Lohr s manželkou Susan, tiež viceprezidenti USSK s manželkami.

Po slávnostnom príhovore manželia Lohrovci spoločným tancom a svojou obľúbenou skladbou bál aj otvorili. Bál uvádzali populárni moderátori Slovenskej televízie Ľubomír Bajaník a Jarka Hargašová-Lajčáková, o umelecký kultúrny zážitok sa postarali Štátna filharmónia Košice s dirigentom Rudolfom Gerim, sólistka opery Štátneho divadla v Košiciach Michaela Várady, české hviezdy Helena Vondráčková, Felix Slováček s Big Bandom, trojnásobný český zlatý slávik Dalibor Janda, ale aj The Pink Panthers s repertoárom svetových velikánov rock and rollu, kapela Elvis Presley Revival Band, kúzelnícke duo Devils, obľúbená kapela oceliarov Magic Line a mnohí ďalší.

Prekvapením pre všetkých bolo vystúpenie manažéra spoločnosti USSK Freda Manniona, ktorý sa na bále predstavil v netradičnej úlohe speváka. Dámy sa predviedli nádhernými róbami, muži zase svojou galantnosťou, keď svoje partnerky vykrúcali na tanečnom parkete do skorých ranných hodín.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...