Vyhľadávanie:

Košická štyridsiatka

Košická štyridsiatka

Športový klub HSC Košice a Klub orientačného behu Sokol Kysak organizuje v dňoch 4. - 5. februára 2006 dve športové podujatia pre lyžiarov-bežcov. V sobotu 4. februára to budú Majstrovstvá Slovenskej republiky v lyžiarskom orientačnom behu štafiet 2-členných družstiev žien i dorastu a 3-členných družstiev mužov. Okrem toho sa bude súťažiť aj v šprinte jednotlivcov. Tento šampionát sa uskutoční v lyžiarskom stredisku v Kavečanoch so štartom pri chate na Hrešnej.

Na druhý deň v nedeľu 5. februára sa v tomto istom stredisku uskutoční 2. ročník lyžiarskeho vytrvalostného behu pod názvom Košická štyridsiatka. A na tieto preteky touto cestou organizátori pozývajú aj lyžiarov-bežcov z radov zamestnancov U. S. Steel Košice. Pre záujemcov budú pripravené trate na 40, 20 a 5 km, na ktoré sa môžu záujemcovia prihlásiť podľa jednotlivých vekových kategórií mužov, žien, dorastu a žiakov. Prihlásiť i prezentovať sa môžete už v sobotu od 11.00 h. do 15.30 h. v chate na Hrešnej, ale aj v nedeľu od 8.00 h. do 9.00 h. na tom istom mieste pred štartom Košickej štyridsiatky, ktorý je naplánovaný na 10.00 hodinu.

Bližšie informácie u Borisa Ďurča na tel.: 0905 304 315, viac sa tiež dozviete na www.tuke.sk/obeh/lob, alebo na e-mailovej adrese: bodur@ azet.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...