Vyhľadávanie:

Experti na oceľ analyzujú dáta

Experti na oceľ analyzujú dáta

Spoločnosť U. S. Steel Košice pripravila v spolupráci s UPJŠ vzdelávací program šitý na mieru potrebám našej spoločnosti v oblasti prehlbovania vedomostí a zručností v odbore Advanced Analytics. Program je určený pre vybraných kandidátov z radov zamestnancov, ktorí budú v budúcnosti aktívne spolupracovať s interným AA tímom na identifikácii, analýze a návrhoch riešení pre nové projekty.

Vzdelávací program sa začal v septembri a potrvá do polovice decembra. Momentálne je do tohto programu zapojených 10 našich zamestnancov, ktorí najlepšie zvládli AA Bootcamp. Vzdelávajú sa najmä v odboroch ako je matematika, štatistika, zber štatistických dát a spracovanie a čistenie dát.

Vďaka dátam a analytike zvyšujeme kvalitu a efektivitu výroby, znižujeme emisie a zlepšujeme trvalú udržateľnosť a konkurencieschopnosť. Cieľom je aplikovanie pokročilej analytiky, teda vyhodnocovanie dát pre optimalizáciu výroby, ale aj ostatných procesov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...