Vyhľadávanie:

Aby zdravie nebolo len želaním

Aby zdravie nebolo len želaním

Najčastejším želaním, ktoré vyslovujeme smerom k našim blízkym, kolegom i priateľom je zdravie. V predvianočnom čase sa v košickej hute k nemu pridáva aj prianie bezpečných a bezúrazových pracovných zmien. S podobným vinšom sa v stredu 19. decembra 2018 pri striedaní rannej a popoludňajšej zmeny pristavili pri troch vstupných bránach vrcholoví manažéri spoločnosti U. S. Steel Košice na čele s prezidentom Jimom Brunom.

„V tomto období sme emotívnejší, a je to dobre, ale výroba v našej firme beží 24 hodín, 7 dní v týždni a keď prekročíme bránu podniku, musíme sa plne sústrediť, pretože domá nás čaká rodina, ktorá si chce s nami užiť vianočné chvíle. Myslite na nich a konajte bezpečne,“ obrátil sa na všetkých zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice Jim Bruno.

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami sa musíme sústrediť na to, čo je naozaj dôležité – bezpečnosť a zdravie našich zamestnancov a ich rodín. „Keď myslíme na bezpečnosť a ochranu zdravia v našej spoločnosti, december a január sú mesiacmi, keď sme historicky zaznamenali nárast počtu úrazov. V tomto časovom období sme mali mnoho závažných aj smrteľných pracovných úrazov. Musíme sa sústrediť na naše okamžité úlohy a zabezpečiť, že všetky nebezpečenstvá a ohrozenia sú pod kontrolou aby sme predišli výskytu nežiaducich udalostí a úrazov, začali nový rok bezpečne a dosiahli náš cieľ: nula úrazov v roku 2019,“ konštatoval generálny manažér pre bezpečnosť, hygienu a REACH Mark Salo.

Príjemné, milé, nečakané – i tak hodnotili kolegovia, náhliaci sa na popoludňajšiu pracovnú zmenu cez bránu 2, privítanie a želanie šťastných a bezpečných Vianoc z úst prezidenta Jima Bruna, generálnych manažérov Petra Gazsiho, Ladislava Horvátha, Marka Sala a ďalších manažérov. Nech sú šťastné, spokojné, zdravé a bezpečné vo všetkých rodinách košických hutníkov. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...