Vyhľadávanie:

Aj keď odišli, zostali nezabudnutí

Aj keď odišli, zostali nezabudnutí

Naši kolegovia v USA si v týchto dňoch pripomínajú tragickú udalosť spred dvadsiatich piatich rokov a spomínajú na šiestich spolupracovníkov, ktorí vtedy prišli o život. Dňa 8. septembra 1994 havarovalo krátko pred cieľom v Pittsburghu lietadlo spoločnosti USAir a všetkých 132 cestujúcich aj členov posádky zahynulo. Medzi obeťami boli traja ľudia z centrály USS - William H. Aher z finančného oddelenia, Harry F. Bernard z nákupu a William J. Kabbert II z právneho, ako aj traja výskumníci z Research & Technology Center - Richard C. Garmhausen, Santhirasegaran Ramasamy a Eugene E. Raykin.

Podľa prezidenta Burritta si na všetkých ich spolupracovníci spomínajú ako na talentovaných, rešpektovaných a platných členov pracovných tímov. Tak ako aj nás v Košiciach zasiahne strata každého jedného kolegu, rovnako smútia aj členovia našej hutníckej rodiny v USA. Pokiaľ si na našich bývalých kolegov zaspomíname, zostanú tu s nami nezabudnutí. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...