Vyhľadávanie:

Školáci do lavíc

Školáci do lavíc

Školské brány sa po dvojmesačných letných prázdninách otvorili aj v partnerských stredných odborných školách, s ktorými spoločnosť U. S. Steel Košice spolupracuje pri výchove a príprave žiakov na budúce povolanie, a to aj formou duálneho vzdelávania.

„Vďaka úzkej spolupráci s part­nerskými strednými odbornými školami pri nábore nám v novom školskom roku 2019/2020 vzrástol počet prvákov v systéme duálneho vzdelávania, a to z vlaňajších 55 žiakov na 145 prvákov v tomto roku,“ informuje generálny riaditeľ pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča. „Zároveň sme na Strednej odbornej škole Košice – Šaca rozšírili ponuku odborov duálneho vzdelávania o dva nové odbory, konkrétne mechanik mechatronik a mechanik elektrotechnik. Rovnako na Strednej odbornej škole železničnej nám v „duále“ pribudol odbor mechanik strojov a zariadení. V súčasnosti celkovo poskytujeme odbornú prax a rozvoj praktických zručností pre vyše 230 žiakov duálneho vzdelávania.“   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...