Vyhľadávanie:

Stretli sa starí známi partneri GO Steel Frýdek Místek a U. S. Steel Košice

Stretli sa starí známi partneri GO Steel Frýdek Místek a U. S. Steel Košice

V utorok 13. augusta sme privítali zástupcov GO Steel Frýdek Místek a.s., s ktorými sme rokovali o možnostiach dodávok trafoocele pre ich výrobné prevádzky. Hlavným výrobným sortimentom spoločnosti sú oceľové pásy a plechy pro elektrotechniku, ktoré vyrába ako jeden z trinástich producentov na svete. Spoločnosť taktiež vyrába oceľové pásy a plechy z nelegovaných a legovaných ocelí. Od 1. marca 2018 je súčasťou kapitálovej skupiny Stalprodukt S.A.

Po detailnom vzhliadnutí oceliarne a teplej valcovne v sprievode Radislava Kniša, manažéra technického servisu zákazníkom pre regionálne trhy, Eduarda Makaru, splnomocnenca pre kvalitu, Petry Bučkovej z U. S. Steel Europe - Bohemia a Františka Gregora z Centra pre návštevníkov, nasledovalo technické rokovanie so zástupcami kvality pre DZ Oceliareň a DZ Teplá valcovňa.

Spoločnosť GO Steel Frýdek Místek má dlhoročnú tradíciu vo výrobe oceľových pásov a plechov. Huta bola postavená už v roku 1833 v blízkosti obce Lískovec neďaleko Frýdku Místku a bola pomenovaná po svojom zakladateľovi arcivojvodovi Karolovi Ludvíkovi - Karlova huť. Od roku 1946 spoločnosť pôsobila pod názvom Válcovny plechu Frýdek Místek. Po ukončení privatizácie v roku 1998 sa majoritným akcionárom spoločnosti stala Nová huť, a.s. Ostrava. V roku 2006 sa 100 % vlastníkom Válcoven plechu a.s. stala spoločnosť Mittal Steel Ostrava a.s. a od marca 2018 je členom kapitálovej skupiny Stalprodukt S.A.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...