Vyhľadávanie:

Ako vyrobiť oceľ pri čo najnižších nákladoch

Ako vyrobiť oceľ pri čo najnižších nákladoch

Na celosvetovej súťaži Virtual Steelmaking Challenge má zástupcov aj USSK

Dvanásť košických hutníkov rozdelených do dvojčlenných tímov sa zapojilo do siedmeho ročníka celosvetovej dvadsaťštyrihodinovej súťaže Virtual Steelmaking Challenge na stránke steeluniversity. org. Výskumníci a vývojári Peter Vlašič, Michal Červenka a Daniel Kacír, vysokopeciari Patrik Farkaš, Ján Tomáš a Róbert Hegedüš, oceliari Jakub Mašlej, Ladislav Karafa a Marcel Piko, koksár Martin Kristiňák, energetik Lukáš Galeštok i valcovač Ondrej Tóth dávajú svojim hlavám v ostatných dňoch poriadne zabrať. Vyrobiť na objednávku konkrétnu akosť ocele pri čo najnižších nákladoch, aj keď len simulovane, si žiadalo siahnuť po všetkých vedomostiach a využiť pri tom celý rad skúseností a poznatkov.

Tento ročník súťaže priniesol novinku. Regionálne majstrovstvá sa konali on-line namiesto jedného v dvoch termínoch. Prvý sa konal minulý týždeň z utorka 13. novembra na stredu 14. novembra 2012 a druhý z dnes na zajtra.

O tom, ako sa našim v súťaži darilo, prinesieme informácie v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...