Vyhľadávanie:

Ako zachovať životné prostredie pre nasledujúce generácie

Ako zachovať životné prostredie pre nasledujúce generácie

Čakáme na vaše nápady, rady, skúsenosti

Máte nápad, ako by mohli byť košickí hutníci pri zveľaďovaní a ochrane životného prostredia aktívnejší, na akom projekte by mohli pracovať, kde a prečo by sa zišli naše pomocné ruky? Dajte nám vedieť. Zaujíma nás tiež, ako sa vy konkrétne správate k životnému prostrediu, čo robíte, či už na pracovisku alebo v meste, obci, kde žijete pre to, aby si jeho krásy mohli užívať aj budúce generácie. Viete o dobrých praktikách či počinoch v svojom okolí, ktoré by bolo hodné nasledovať alebo vy sami robíte veci o ktorých ste presvedčení, že sú k životnému prostrediu priateľské a chceli by ste sa s informáciami podeliť s ostatnými? Ak máte niečo v talóne, napíšte nám o tom. Radi vaše postrehy, námety a dobré skúsenosti uverejníme.

A dobrá správa navyše. Všetky vaše návrhy týkajúce sa možnej pomoci zamestnancov U. S. Steel Košice pri skvalitňovaní životného prostredia i vaše environmentálne skúsenosti budú zaradené do žrebovania o zaujímavé ceny. Pre víťazov máme pripravené ekologické výrobky. Okrem iného, zariadenie na kompostovanie alebo sadu ekologických žiariviek, ktoré sa určite zídu v každej domácnosti.

Kontakt: mfecurkova@sk.uss.com, 0917 704 342, 3 3611.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...