Vyhľadávanie:

Ako zo Sídliska Nad jazerom a Barce do USSK

Ako zo Sídliska Nad jazerom a Barce do USSK

Križovatku pri VSS idú rekonštruovať

Po úplnej výluke električkovej trate Zimná – Technická univerzita – Botanická záhrada v novembri minulého roka sa Košice chystajú na ďalšie obmedzenie v súvislosti s modernizáciou električkových tratí. Už onedlho, presnejšie od pondelka 27. februára 2017, sa začne druhá etapa rekonštrukcie, tentoraz križovatky pri VSS, ktorá sa podstatnou mierou dotkne aj zamestnancov U. S. Steel Košice prichádzajúcich do práce električkou zo Sídliska Nad jazerom a Barce.  Zhotoviteľ diela rozložil harmonogram prác na tomto úseku stavby na päť mesiacov, do júla 2017.

Dôležité je vedieť, že počas rekonštrukcie budú električky z Alejovej ulice premávať len po zastávku Autocamping a na Južnej triede len po zastávku Ryba. Električková linka R2 bude premávať v skrátenej trase VA USS – OC Optima – Alejová – Autocamping, odkiaľ sú zabezpečené prestupy na autobusové linky. Električková linka R8 bude zrušená, jej ranné spoje budú vedené ako linka R2.

Všetky zmeny v MHD, ktoré so stavbou súvisia, nájdete  na hlavnej intranetovej stránke spoločnosti, www.usske.sk, www.dpmk.sk a na zastávkach MHD.

 

  Zmeny v MHD počas výluky električkovej dopravy

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...