Vyhľadávanie:

Anton Lukáč viceprezidentom pre severoamerické prevádzky vyrábajúce ploché valcované výrobky

Anton Lukáč viceprezidentom pre severoamerické prevádzky vyrábajúce ploché valcované výrobky

Zmeny v riadiacich funkciách korporácie U. S. Steel

Anton Lukáč, v súčasnosti viceprezident pre dodávateľské reťazce a služby zákazníkom United States Steel Corporation, je s účinnosťou od 1. júla 2011 menovaný za viceprezidenta pre severoamerické prevádzky vyrábajúce ploché valcované výrobky.

V novej funkcii bude A. Lukáč dozerať na integrované oceliarske zariadenia United States Steel Corporation v USA: Fairfield Works vo Fairfielde (Alabama), Gary Works s tromi závodmi - Gary, East Chicago a Portage (Indiana), Granite City Works v Granite City (Illinois), Great Lakes Works v Ecorse a River Rouge (Michigan) a Mon Valley Works so štyrmi závodmi nachádzajúcimi sa v blízkosti Pittsburghu a Philadelphie (Pensylvánia).

Oceliarska kariéra Antona Lukáča (50), absolventa Strojníckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach, sa začala vo VSŽ a.s. v roku 1982 v pozícii technológa Studenej valcovne. Neskôr bol aj viceprezidentom pre technológiu a po založení spoločnosti U. S. Steel Košice v novembri roku 2000 ho vymenovali za viceprezidenta pre strategické implementácie. V júli 2003 sa stal hlavným manažérom závodu Clairton na výrobu koksu. V decembri 2006 ho povýšili na hlavného manažéra závodu Edgar Thomson, ktorý sa zaoberá primárnou výrobou ocele. Od júla 2007 zastával post generálneho manažéra Mon Valley Works. Viceprezidentom pre inžiniering a technológiu bol od marca 2008 do decembra 2009, keď ho povýšili do terajšej funkcie viceprezidenta pre dodávateľské reťazce a služby zákazníkom.

Anton Lukáč bude naďalej pôsobiť v centrále USS v Pittsburghu. V doterajšej pracovnej pozícii Antona Lukáča nahradí Sharon K. Owen, momentálne vo funkcii generálnej manažérky v závode Gary Works.

Matthewa B. Perkinsa strieda Michael S. Rhoads

Zo Srbska do USA sa vracia Matthew B. Perkins, ktorý tam pôsobil ako viceprezident a generálny riaditeľ U. S. Steel Serbia. Vo funkcii ho 1. júla 2011 vystrieda doterajší výkonný riaditeľ pre výrobu Michael S. Rhoads. Matthew B. Perkins bude zastávať post generálneho manažéra závodu Gary Works v Gary v štáte Indiana.
Michael S. Rhoads (37) bude v novej funkcii zodpovedný za všetky aktivity prevádzok U. S. Steel Serbia, ktoré zahŕňajú integrované oceliarske zariadenia v Smedereve, finálnu výrobu pocínovaných produktov v Šabaci a zariadenia na spracovanie vápenca v Kučeve.
O personálnych zmenách informovala United States Steel Corporation 13. júna 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...