Vyhľadávanie:

Apel neostal bez odozvy

Apel neostal bez odozvy

Aj vďaka skupine štedrých hutníkov mohli mať bezdomovci pekné Vianoce

Už tradičným empatickým počinom obchodnej referentky podpory predaja Anetty Smikovej koncom ostatných rokov je predvianočná výzva na zapojenie sa do zbierky, z ktorej výťažok pomôže pripraviť štedrovečernú večeru počas najkrajších sviatkov roka aj pre ľudí bez domova. Ani jej minuloročný apel neostal bez odozvy.

„Chcela by som sa aj prostredníctvom Ocele východu poďakovať darcom za finančné príspevky v celkovej sume 300 eur, ktoré umožnili obohatiť sviatočný stôl pre bezdomovcov v zariadení Oáza - nádej pre nový život v Bernátovciach. Dovoľte mi preto osobne sa poďakovať za štedrosť, a to v abecednom poriadku a bez titulov, Alene Dzugasovej, Marekovi Farbulovi, Božene Fehérovej, Aurore Jajkovej, Eve Klubertovej, Zuzane Kováčovej, Miroslavovi Maďarovi, Janette Plachej, Monike Ružikovej, Ružene Šteffanovej a Alene Torhányovej. Prajem všetkým šťastný štart do roku 2016 a nech je celý úspešný,“ povedala Anetta Smiková. A pripojila aj jednu zaujímavú príhodu. „Keď som odovzdávala finančné príspevky kňazovi Petrovi Gombitovi, ktorý Oázu založil a vedie a ktorý praje všetkým požehnaný rok 2016, povedal mi, že máme ešte ďalší krátky program. Netušila som, o čo ide. V aute mi vysvetlil, že by nás chceli prekvapiť a pozvať na skromnú večeru traja páni, ktorí síce ešte bývajú v zariadení v Bernátovciach, ale majú stálu prácu, podarilo sa im dostať sa z dna, sú finančne nezávislí... Napĺňalo ich obrovskou hrdosťou, že tak mohli učiniť... Bol to jeden z najkrajších a najdojemnejších zážitkov v mojom živote. Možno aj naša podpora prispela k tomu, že našli silu postaviť sa na vlastné nohy.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...