Vyhľadávanie:

Audit v OBAL-SERVISE

Audit v OBAL-SERVISE

Obal - Servis
Kompletizácia balenia zvitkov bezodpadovou technológiou na pracovisku deliacej linky číslo 7.

Koncom februára spoločnosť OBAL-SERVIS, a.s. Košice absolvovala druhý kontrolný audit systému manažérstva kvality podľa normy EN ISO 9001: 2000. Audítori spoločnosti RW TŰV Bratislava venovali najviac pozornosti výkonu služieb balenia v prevádzkach balenia výroby divíznych závodov Studená valcovňa a Hutnícka druhovýroba, pričom konštatovali výrazné zvýšenie úrovne spolupráce v oblasti plánovania výkonov balenia a logistike plánovania baliacich materiálov. Audit riadiacich procesov vo vedení spoločnosti a v oddeleniach manažérske systémy, marketing a obchod a na personálnom oddelení preukázal plnenie požiadaviek normy.

S rovnakým výsledkom skončilo preverovanie pomocných procesov na technickom úseku, oddelení marketing a obchod a v prevádzke Údržba. Úspešný výsledok dvojdňovej previerky potvrdzuje konštatovanie audítorov, že spoločnosť spĺňa požiadavky normy a oproti minulému roku zaznamenala zlepšenie vo všetkých oblastiach systému manažérstva kvality. Úspech je o to výraznejší, že v prvej polovici minulého roka spoločnosť OBAL-SERVIS, a.s. rozšírila rad dcérskych spoločností U. S. Steel Košice. Vedenie spoločnosti ďakuje za úspešný výsledok auditu všetkým zamestnancom spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...