Vyhľadávanie:

"Barónova" ďakovačka

"Barónova" ďakovačka

Do redakcie sme dostali list od nášho, dnes už bývalého spolupracovníka Jozefa Mitaľa, ktorého priaznivci turistiky poznajú ako turistického "baróna". Vo svojom liste píše:

" Bolo to presne 11. augusta, na Zuzanu, kedy som ukončil svoj pracovný pomer v železiarňach. Tento deň bol zároveň dňom môjho životného jubilea. Od mnohých spolupracovníkov, priateľov, kamarátov, turistov a známych som dostal množstvo blahoželaní. Nakoľko nie všetci mohli osobne prísť na turistické a priateľské posedenia, ktoré som organizoval, chcem sa prostredníctvom Ocele východu všetkým za ich úprimné gratulácie a vinše srdečne poďakovať. Zároveň všetkým odkazujem a sľubujem, že aj keď som skončil na pracovisku, naďalej však budem s úsmevom a humorom pokračovať v organizovaní zaujímavých turistických podujatí. Rád budem pozývať bývalých spolupracovníkov, priateľov a rekreačných turistov z U. S. Steel Košice do lona krásnej prírody za poznaním a relaxom podľa našej turistickej pesničky: "A či v zime a či v lete, turisti sú na výlete..."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...