Vyhľadávanie:

Nový korporačný projekt Talent Management

Nový korporačný projekt Talent Management

Viceprezidentka pre ľudské zdroje U. S. Steel Corporation Susan M. Suverová predstavila v Košiciach

Na štvordňovú pracovnú návštevu európskych prevádzok U. S. Steel v Košiciach a Srbsku pricestovali v pondelok tohto týždňa z Pittsburghu viceprezidentka korporácie pre ľudské zdroje Susan M. Suverová a členovia jej tímu, generálny manažér pre vodcovstvo a rozvoj Rick Canada a manažér pre odmeňovanie Expatriates Ronald Tekely.

Nový korporačný program v oblasti ľudských zdrojov Talent Management, ktorého súčasťou je i plán nástupníctva, prezentovali včera, 26. augusta 2008, v šikmej zasadačke hlavnej administratívnej budovy pred plénom top manažérov spoločnosti, medzi ktorými nechýbal prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke, viceprezidenti, generálni manažéri a riaditelia divíznych závodov. "Do roku 2012 veľké percento lídrov spoločnosti a manažérov, najmä z našich prevádzok v Severnej Amerike, odíde do dôchodku. Situácia v tejto oblasti nie je síce v Košiciach až taká dramatická, na budúcnosť sa však musíme dobre pripraviť," konštatovala na úvod Susan M. Suverová. Projekt Talent Management, na ktorom participuje aj tím košickej oceliarne pod vedením viceprezidenta pre ľudské zdroje Martina Pitoráka, je cestou, ako podporiť stratégiu našej globálnej spoločnosti v blízkej i vzdialenejšej budúcnosti prostredníctvom rozvoja talentovaných zamestnancov. Ráta, okrem iného, s novým systémom hodnotenia výkonu zamestnancov, vrátane inovácie metricsov, identifikáciou zamestnancov s vysokým potenciálom rastu a ich rozvojom, modelom, ktorý stanoví pre jednotlivé manažérske úrovne nové kompetencie, či novým systémom práce na úseku plánu nástupníctva.

Včera popoludní sa stretli hostia z Pittsburghu s manažérmi úseku ľudské zdroje, ktorí budú na realizácii projektu spolupracovať a tiež s Američanmi, ktorí pracujú v USSK. Dnes, 27. augusta, navštívia srbskú prevádzku, zajtra, po návrate do Košíc, pobudnú s účastníkmi letnej stáže na ich záverečnom stretnutí s manažmentom U. S. Steel Košice. Do USA odlietajú v piatok tohto týždňa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...